ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Επίσημο: Ανακοίνωσε τον Χατζηγιοβάνη η Ανκαραγκουτσού για τα επόμενα τρία χρόνια

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης κατά την παρουσίαση του από την Ανκαραγκουτσού
Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης κατά την παρουσίαση του από την Ανκαραγκουτσού PRINT SCREEN

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ανακοινώθηκε από την Ανκαραγκουτσού στη διάρκεια της Τρίτης (24/5) καθώς υπέγραψε στο σύλλογο της Τουρκίας για τα επόμενα τρία χρόνια (2+1). Με συρτάκια και "Ζορμπά" η παρουσίαση του Έλληνα εξτρέμ.

Στην Τουρκία και την Ανκαραγκουτσού θα συνεχίσει και επίσημα την καριέρα του ο Τάσος Χατζηγιοβάνης με τον διεθνή Έλληνα εξτρέμ να ταξιδεύει στην Τουρκία και να υπογράφει την Τρίτη (24/5) το τριετές συμβόλαιο (2+1) με τη νέα του ομάδα από την οποία ανακοινώθηκε λίγες ώρες αργότερα.

Το SPORT24 σας είχε ενημερώσει πρώτο για το ενδιαφέρον των Τούρκων να κάνουν δικό τους τον Χατζηγιοβάνη το οποίο πλέον επισημοποιήθηκε. Η παρουσίαση μάλιστα του Έλληνα εξτρέμ έγινε αρχικά με συρτάκι και "Ζορμπά" και τον ίδιο να οδηγάει ένα αμάξι που τον μετέφερε στην Άνκαρα και ο ίδιος είπε: "Γεια σας είμαι ο Αναστάσιος Χατζηγιοβάνης, μπορείτε να με φωνάζετε Τάσο. Ήρθα για να τα δώσω όλα, να πετύχουμε τους στόχους μας. Τα λέμε σύντομα καρντάσια".

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ανκαραγκουστού ο Έλληνας εξτρέμ δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε αυτή τη θαυμάσια ομάδα σαν την Ανκαρακουτσού. Όταν είδα βίντεο των φίλων της ομάδας, ήθελα να βγω στον αγωνιστικό χώρο και να είμαι μέρος αυτής της θαυμάσιας ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοικούντες την Ανκαρουκουτσού και τους υπεύθυνους επικοινωνίας που με φιλοξένησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Ο Χατζηγιοβάνης αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό μετά από δώδεκα χρόνια, τα έξι εξ αυτών ως επαγγελματίας και συνολικά μετά από 168 εμφανίσεις και 17 τέρματα σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ