Επίσημα στην Ραντνίσκι Νις ο Τάκης Λεμονής – “Ξέρω ποιά είναι η κατάσταση στον σύλλογο, η πρόκληση είναι μεγάλη”

Προπονητής της Ραντνίσκι Νις με κάθε επισημότητα είναι από το απόγευμα της Τετάρτης (10/12) ο Τάκης Λεμονής, επιβεβαιώνοντας πλήρως την αποκάλυψη του Λάμπρου Μπαλάφα στο BIG 4 by Betsson για την επικείμενη επιστροφή του Έλληνα τεχνικού στους πάγκους.
Η μεγάλη επιστροφή του Τάκη Λεμονή στους πάγκους είναι πλέον οριστική και τελεσίδικη. Ο Έλληνας προπονητής έπειτα από σχεδόν οκτώ χρόνια απουσίας επανέρχεται στη δράση μέσω της Ραντνίσκι Νις, με τον 65χρονο πλέον τεχνικό να ανακοινώνεται την Τετάρτη (10/12) από την σερβική ομάδα και να επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ του Λάμπρου Μπαλάφα στην εκπομπή BIG 4 by Betsson του SPORT24.
“Έρχομαι στην Ραντνίσκι Νις με καλά συναισθήματα και συγκινήσεις. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με πολλούς Σέρβους παίκτες. Έκανα προετοιμασία με τον Τόζο Βεσελίνοβιτς από το Νόβι Σαντ.
Η Σερβία και η Ελλάδα είναι φιλικά και παρόμοια έθνη. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο του συλλόγου, Ίβιτσα Τόντσεφ, για την εμπιστοσύνη τους. Θέλω να πετύχω τα αποτελέσματα που θέλουμε.
Η διοίκηση μού παρουσίασε τα σχέδια και αυτό ήταν αρκετό για να ενδιαφερθώ. Ξέρω ποια είναι η κατάσταση στον σύλλογο, η πρόκληση είναι μεγάλη, αλλά αυτό με οδήγησε επίσης να έρθω στη Ραντνίτσκι Νις”, τόνισε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, για να προσθέσει:
“Παρακολούθησα δώδεκα αγώνες της ομάδας, είμαι εξοικειωμένος με πολλά πράγματα. Νομίζω ότι ήρθα την κατάλληλη στιγμή. Έχουμε δύο ακόμη παιχνίδια και μετά υπάρχει ένα διάλειμμα που θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε και να γνωριστούμε καλύτερα”.
Από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της Ραντνίσκι Νις, Γκόραν Στοϊλίκοβιτς, αναφέρθηκε στην πρόσληψη του Τάκη Λεμονή, κάνοντας λόγο για μεγάλη επιτυχία της ομάδας του μέσω της πρόσληψής του.
“Ελπίζω ότι μετά από όλα τα προβλήματα που είχαμε φέτος, αυτή η λύση θα φέρει επιτυχία, καθώς και ένα χαμόγελο στα πρόσωπα των οπαδών. Ελπίζω ότι η ατμόσφαιρα θα είναι πιο θετική και ότι όλα θα είναι πολύ καλύτερα το επόμενο διάστημα.
Προσλάβαμε έναν εξαιρετικό προπονητή, με μεγάλη εμπειρία και πλούσια καριέρα. Χαίρομαι που έχω έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα μου, του εύχομαι καλή τύχη, να ενταχθεί στην ομάδα το συντομότερο δυνατό και να γνωρίσει τους παίκτες, γιατί σύντομα έχουμε έναν αγώνα εναντίον της Νόβι Παζάρ.
Ευχαριστώ τον κύριο Λεμονή που δέχτηκε την πρόσκληση να έρθει και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά.