Επιμένει για Ανελκά ο Βενγκέρ

O Aρσέν Βενγκέρ επιμένει για την απόκτηση του Νίκολας Ανελκά και σύμφωνα με δημοσίευμα του αγγλικού τύπου, έκανε γνωστή την επιθυμία του και στην διοίκηση των "κανονιέρηδων".
Ο Αλσατός τεχνικός επιδιώκει την προσθήκη ενός ακόμη επιθετικού για να καλυφτεί το κενό που άφησε με την αποχώρηση του ο Τιερί Ανρί και ο Γάλλος πρώην παίκτης της Άρσεναλ είναι στην κορυφή της λίστας.
Ο Γάλλος ήταν ο πρώτος παίκτης που απέκτησε ο Αρσέν Βενγκέρ όταν ξεκινούσε τη θητεία του στους Λονδρέζους και μετά από δύο χρονιές αποχώρησε με προορισμό τότε την Μαδρίτη και την Ρεάλ.
Παρά τις ενστάσεις που υπάρχουν από το διοικητικό συμβούλιο ο τεχνικός της Άρσεναλ επιμένει για την απόκτηση του, με το κόστος της μετεγγραφής του από την Μπόλτον να φτάνει τα δέκα εκατομμύρια λίρες. Μάλιστα σε δηλώσεις του για τα μετεγγραφικά, ο Γάλλος προπονητής, τόνισε:
”
Είπα ότι δεν θα κάνουμε μετεγγραφή εκτός αν πρόκειται για σούπερ παίκτη. Όμως εκείνη τη στιγμή ο Τιερί έμενε. Μετά η κατάσταση με τον Τιερί άλλαξε. Δεν μπορούμε να βγάλουμε τη σεζόν χωρίς επιθετικό. Το πρόβλημα προέκυψε από τη στιγμή που έφυγε ο Ανρί. Από τότε έπρεπε να αποκτήσουμε επιθετικό”.