SUPER LIG

Επέστρεψε στον πάγκο της Τράμπζονσπορ ο Αβτσί

Ο Αμπντουλάχ Αβτσί στον πάγκο της Τράμπζονσπορ σε ματς του Conference League απέναντι στην Βασιλεία | 16 Φεβρουαρίου 2023
Ο Αμπντουλάχ Αβτσί στον πάγκο της Τράμπζονσπορ σε ματς του Conference League απέναντι στην Βασιλεία | 16 Φεβρουαρίου 2023 @2023 AP PHOTO/AP IMAGES

Η Τράμπζονσπορ έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Νέναντ Μπιέλιτσα και προχώρησε στην αντικατάστασή του στον πάγκο με τον Αμπντουλάχ Αβτσί, τον προπονητή που την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2021-22.

Ο Αμπντουλάχ Αβτσί ανέλαβε τα ηνία της Τράμπζονσπορ τον Νοέμβριο του 2020 και στα 2,5 χρόνια που ακολούθησαν οδήγησε τον τουρκικό σύλλογο σε μεγάλες επιτυχίες, που αποτυπώθηκαν με την κατάκτηση τριών τροπαίων: ενός πρωταθλήματος Τουρκίας (2021-22) και 2 Super Cup.

Τον περασμένο Μάρτιο η συνεργασία του με την ομάδα της Τραπεζούντας ολοκλήρώθηκε αφού παραιτήθηκε επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ωστόσο πριν φύγει το 2023 είναι και πάλι στον πάγκο της.

Και αυτό γιατί μετά από την απομάκρυνση του Νέναντ Μπιέλιτσα, η διοίκηση της "Τραμπ" επέλεξε τον Αβτσί για να αναλάβει πάλι το τιμόνι, με την ομάδα των Μπακασέτα, Κουρμπέλη και Φούντα να έρχεται σε συμφωνία μαζί του και να τον ανακοινώνει την Πέμπτη (12/10) χωρίς να δίνει λεπτομέρειες αναφορικά με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Σημειώνεται πως μετά από τη διεξαγωγή των πρώτων οκτώ αγωνιστικών στην Super Lig, η Τράμπζονσπορ βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με απολογισμό 4 νίκες και ισάριθμες ήττες, απέχοντας ήδη 12 πόντους από την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε και 10 από την δεύτερη της κατάταξης, Γαλατάσαραϊ.

TAGS SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ