ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Επέστρεψε στον Εθνικό Αστέρα ο Οικονόμου

Επέστρεψε στον Εθνικό Αστέρα ο Οικονόμου
INTIME SPORTS

Το μπαράζ ενίσχυσης του Εθνικού Αστέρα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό καθώς η ομάδα της Καισαριανής προχώρησε στην απόκτηση δύο ακόμη παικτών.

Πιο συγκεκριμένα οι ιθύνοντες κατέληξαν σε συμφωνία και ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι ο Παναγιώτης Οικονόμου και ο Σταύρος Δημόπουλος, που υπέγραψαν στον Εθνικό Αστέρα.

Ο έμπειρος γκολκίπερ Παναγιώτης Οικονόμου (γεννημένος στις 19.11.1975) επιστρέφει ξανά στην Καισαριανή, καθώς είχε αγωνισθεί στον Εθνικό Αστέρα για επτά ολόκληρα χρόνια.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ήταν στην ομάδα από την περίοδο 2000-01 έως και την περίοδο 2006-07, ήταν από τους ποδοσφαιριστές που άφησαν το δικό τους στίγμα, καθώς μάλιστα για δύο περιόδους έζησε την ομάδα στην Α Εθνική.

Ο Οικονόμου μετράει πάνω από 50 συμμετοχές με την φανέλα του Εθνικού Αστέρα στην Β Εθνική, πέρυσι αγωνίσθηκε στην Νέα Ιωνία και γύρισε εκ νέου στην Καισαριανή για να βοηθήσει καθοριστικά την ομάδα στην καινούργια προσπάθεια που κάνει.

Ο Σταύρος Δημόπουλος (γεννημένος το 1989) αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μπακ και ξεκίνησε την καριέρα του από τους νέους του Ολυμπιακού Πειραιά, ενώ συνέχισε στην Δραπετσώνα.

Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα Ανδρέας Σάννης, που θεωρεί ότι μπορεί να δώσει πολλές λύσεις και εισηγήθηκε την απόκτηση του.

Φυσικά οι προσπάθειες του Εθνικού Αστέρα συνεχίζονται καθώς στόχος είναι να καλυφθούν όλα τα κενά και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε ο σύλλογος να ενισχυθεί σε όλες του τις γραμμές και να εμφανισθεί έτοιμος, από κάθε πλευρά, για ένα νέο ξεκίνημα.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ