ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Επέστρεψε ο Σενόνε

Επέστρεψε ο Σενόνε
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκολας Σενόνε για 1,5 χρόνο και την προώθηση του Μάριου Οικονόμου από την Νέων στην πρώτη ομάδα. Παρελθόν ο Κουτσοσπύρος

Μια επιστροφή και μια προώθηση στην πρώτη ομάδα, περιελάμβανε το μενού της Δευτέρας για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, ο Νίκολας Σενόνε υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο, ενώ προωθήθηκε από την ομάδα Νέων ο Μάριος Οικονόμου.

Ο Μάριος Οικονόμου είναι γεννημένος στις 6 Οκτωβρίου του 1992 και αγωνίζεται σε θέση στόπερ, όπως και ο πατέρας του Γιώργος Οικονόμου, που ήταν κι αυτός παλιός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ.

" Τις καλές του εμφανίσεις που πραγματοποίησε με την ομάδα Νέων, όλο αυτό το διάστημα πιστώθηκε ο Μάριος Οικονόμου. Ο Στεφάν Ντεμόλ βλέποντας την πρόοδο του νεαρού ποδοσφαιριστή αποφάσισε να τον προωθήσει στην επαγγελματική ομάδα. Ο Μάριος Οικονόμου λογίζεται ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής πλέον, αφού υπέγραψε νέο συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Ο 18χρόνος παίκτης γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου του 1992, αγωνίζεται στην άμυνα και αποτελεί μια πολύ καλή επένδυση για το μέλλον. Ο Μάριος Οικονόμου είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Οικονόμου. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Επίσης, ανακοινώθηκε και η απόκτηση του Νίκολας Σενόνε για 1,5 χρόνο, μιας και ο Ουρουγουανός είχε λύσει το καλοκαίρι το συμβόλαιό του γιατί δεν υπήρχαν ελεύθερες θέσεις ξένων, ενώ τώρα επέστρεψε με ισπανικό διαβατήριο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει ότι ο Νίκολας Σενόνε υπέγραψε νέο συμβόλαιο το οποίο θα έχει διάρκεια για ενάμιση χρόνο. Θυμίζουμε ότι ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής απέκτησε κοινοτικό διαβατήριο".

Όσον αφορά τις αποδεσμεύεις, παρελθόν αποτελεί από τον σύλλογο ο Χρήστος Κουτσοσπύρος. Το συμβόλαιο του έμπειρου επιθετικού έληξε στις 31 Δεκεμβρίου και δεν ανανεώθηκε από τον ΠΑΣ. Μάλιστα ο παίκτης είναι πολύ κοντά στην Βέροια.

Στα αγωνιστικά, οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν την Δευτέρα το πρωί στο ΠΕΑΚΙ και το βάρος δόθηκε στην τακτική. Την Τρίτη η ομάδα θα πραγματοποιήσει ένα χαλάρωμα και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή η οποία θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Αθήνα.

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ