ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Επέστρεψε ο Μανίκας στον Θρασύβουλο

Επέστρεψε ο Μανίκας στον Θρασύβουλο
INTIME SPORTS

Ο Αντώνης Μανίκας συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του Θρασύβουλου και επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας της Φυλής

Σε γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Αντώνης Μανίκας. Ο έμπειρος τεχνικός τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση του Θρασύβουλου και θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας, ύστερα από το "διαζύγιο" με τον Άκη Μάντζιο.

Ο Μανίκας ήταν προπονητής των "πρασίνων" μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο και θα έχει βοηθό τον Φώτη Τσουβαλτσίδη, ενώ το απόγευμα της Τρίτης θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " Η ΠΑΕ Θρασύβουλος ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αντώνη Μανίκα. Βοηθός του θα είναι ο Φώτης Τσουβαλτσίδης. Επίσης ανακοινώνεται η πρόσληψη του καθηγητή φυσικής κατάστασης Δημήτρη Κωνσταντόπουλου".

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του Θρασύβουλου, Σωτήρης Μασούρης με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ανέφερε: " Καλωσορίζω στην ομάδα το νέο τεχνικό επιτελείο. Πρόκειται για φίλους και εξαιρετικά καταρτισμένους επαγγελματίες. Θα είναι και αυτοί αρωγοί στην προσπάθεια της ομάδας να εξέλθει από την δύσκολη αυτή συγκυρία.

Ο Θρασύβουλος είναι ενα υγιές κομμάτι της ευρύτερης κοινωνίας της Δυτικής Αττικής και υπάρχει πανστρατιά για να καταφέρει ο σύλλογος να αποκαταστήσει το "βαρύ" όνομα που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια. Και βέβαια υπήρχαν και υπάρχουν σημαντικά προβλήματα, αλλά είμαι σίγουρος ότι με την βοήθεια των πολύτιμων συνεργατών μου, οι οποίοι έχουν αντιληφθεί πλήρως την κατάσταση, θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε δριμύτεροι και να βγούμε νικητές όπως πάντα".

TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ