ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

"Επέστρεψα για συναισθηματικούς λόγους"

"Επέστρεψα για συναισθηματικούς λόγους"
INTIME SPORTS

Για τον λόγο που επέλεξε να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία του Θρασύβουλου μίλησε ο Αντώνης Μανίκας, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει συμβόλαιο μόνο για τα πλέϊ άουτ και όχι για την επόμενη σεζόν

Για συναισθηματικούς κυρίως λόγους αποφάσισε ο Αντώνης Μανίκας να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία του Θρασύβουλου. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, τονίζοντας πως το συμβόλαιό του με την ομάδα της Φυλής είναι για τους αγώνες των πλέϊ άουτ και όχι για τη νέα σεζόν.

Παράλληλα, ο Μανίκας αναφέρθηκε τόσο στις εκκρεμότητες που υπάρχουν στην Football League, όσο και στο γεγονός πως ο Θρασύβουλος δεν έχει πολλούς οπαδούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντωνης Μανίκας στον "Sentra 103,3":

Για την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία του Θρασύβουλου: " Ακόμη και τώρα που μιλάμε έχω δίλημμα για αν η απόφαση που πήρα είναι επαγγελματικά σωστή. Μέχρι τον Ιανουάριο είχαμε μια πολύ καλή παρουσία και παραιτήθηκα από την ομάδα γιατί είδα πράγματα που δεν λειτουργούσαν, κατά την άποψή μου, σωστά και ήθελαν και κάποια ενίσχυση.

Η ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει τους βαθμούς που ήθελε, δεν είχε καλή πορεία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπει στα μπαράζ, ενώ όταν έφυγα βρισκόταν στην 8η θέση. Το ζητούμενο είναι ότι επέστρεψα για καθαρά συναισθηματικούς λόγους, γιατί κακά τα ψέμματα, όταν κάνεις αυτό το επάγγελμα πρέπει να βγάζεις και τον ψυχισμό σου, δεν είναι μόνο η επαγγελματική ιδιότητα".

Για τον ρόλο που "έπαιξε" το συναίσθημα στην απόφασή του: " Το ποδόσφαιρο είναι ένας χώρος που τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο ο προπονητής πρέπει να βάζουν τον ψυχισμό τους. Αν δει κανείς την καριέρα μου σαν προπονητής, θα δει ότι έχω επιστρέψει σε ομάδες που ήμουν και παίκτης, όπως στον Εθνικό Αστέρα, στον Εθνικό και στην Καλλιθέα. Είναι ένα ρίσκο για μένα και εύχομαι να μην έχω κάνει λάθος".

Για το γεγονός ότι ο Θρασύβουλος δεν έχει πολλούς οπαδούς: " Ο Θρασύβουλος σίγουρα δεν θα έπρεπε να είναι στα μπαράζ. Όμως, είναι μια ομάδα η οποία δεν έχει πολλούς οπαδούς και αυτό είναι μειονέκτημα για το ποδόσφαιρο, γιατί κακά τα ψέμματα είναι καλό να υπάρχουν γεμάτες εξέδρες.

Είναι φυσιολογική συνέπεια στο ποδόσφαιρο, ομάδες που δεν έχουν οπαδούς, μετά από μια άνθιση που έχουν, λίγο μετά να κατηφορίζουν. Αυτό είναι πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου και γι΄αυτό βρίσκεται στη μοίρα που βρίσκεται".

Για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στη Football League: " Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι αυτή τη στιγμή μετατέθηκαν ξανά οι αποφάσεις, μπερδεύτηκαν τα κατηγορητήρια και αυτό είναι το κωμικοτραγικό. Αν κάτσουμε και συζητήσουμε όλο το οικοδόμημα του ποδοσφαίρου, θα θέλουμε ώρες. Κανένας δεν υπολογίζει ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες.

Είναι ένα πράγμα το οποίο απ' ότι φαίνεται αυτή τη στιγμή, δεν ξέρουμε που οδεύει και κανένας δεν φαίνεται να θέλει να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο, αυτή είναι η άποψη μου. Την άλλη Πέμπτη θα περιμένουμε την εκδίκαση της Καλλιθέας, σχετικά με τις φορολογικές ενημερότητες του Ιωνικού και του Εθνικού. Δεν έχω κάνει συμφωνία για την επόμενη σεζόν, αλλά μόνο για τα μπαράζ".

TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ