CHAMPIONS LEAGUE

Επεισόδια στη Βιέννη

Εκτός ελέγχου βρέθηκαν οπαδοί της Ζενίτ στον αγώνα με την Αούστρια Βιέννης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (βίντεο).

Μερίδα οπαδών της Ζενίτ άρχισαν να πετάνε ό,τι βλέπουν μπροστά τους, να χαιρετούν φασιστικά και να προκαλούν ζημιές στιγματίζοντας την πρόκριση της ομάδας τους στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρά την ήττα της με 4-1 από την Αούστρια και την μικρότερη συγκέντρωση βαθμών στην ιστορία της, η Ζενίτ κατάφερε να περάσει στη φάση των “16” αφού συγκέντρωσε μόλις 6 βαθμούς.

Η πρόκριση της ρωσικής ομάδας όμως σημαδεύτηκε από τα επεισόδια των κερκίδων του γηπέδου της Αούστρια. Οι αστυνομικές αρχές, δεδομένου ότι η κατάσταση εκτροχιάστηκε προχώρησαν σε 15 συλλήψεις νεοναζί οπαδών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ