ΓΑΛΛΙΑ

Επεισόδια και οριστική διακοπή στο Paris FC - Λιόν για το Κύπελλο Γαλλίας

Ρίψη καπνογόνων στο Παρί - Λιόν
Ρίψη καπνογόνων στο Παρί - Λιόν PRINT SCREEN TWITTER

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Paris FC, ομάδα της Ligue 2, και της Λιόν για το Κύπελλο Γαλλίας διακόπηκε οριστικά λόγω επεισοδίων, με το ματς να μην συνεχίζεται ποτέ.

Γι' ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν υπήρξαν επεισόδια στη Γαλλία. Το παιχνίδι ανάμεσα στην Paris FC ομάδα της Ligue 2, και τη Λιόν ήταν στο 1-1 στο ημίχρονο. Πριν από την έναρξη του δεύτερου μέρους υπήρξε όμως χάος στις κερκίδες και εισβολή στον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, τα επεισόδια ξεκίνησαν από τους οπαδούς της Λιόν που επιτέθηκαν σε αυτούς των γηπεδούχων. Οπαδοί αντάλλαζαν καπνογόνα στις κερκίδες, ενώ οπαδοί των φιλοξενούμενων εισέβαλαν και στον αγωνιστικό χώρο. Οι δύο ομάδες επέστρεψαν στα αποδυτήρια, με το β' μέρος να μην ξεκινάει ποτέ.

Μετά από 50 λεπτά αναμονής, από τα μεγάφωνα του γηπέδου ανακοινώθηκε η οριστική διακοπή του αγώνα, με τους θεατές να αποχωρούν από το γήπεδο της Paris FC.

Η Λιόν είχε τιμωρηθεί με -1 για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ και όπως αναφέρει η Equipe αντιμετωπίζει την απειλή ακόμη μίας τιμωρίας.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ