ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Εντυπωσιάζει ο Φέισα

Εντυπωσιάζει ο Φέισα
INTIME SPORTS

Είναι το πρόσωπο της προετοιμασίας. Είναι ο μοναδικός κεντρικός μέσος που έχει αποκτηθεί μέχρι στιγμής και η πλειοψηφία του ερυθρόλευκου κόσμου περιμένει να τον δει σε δράση. Ο Ολυμπιακός πλήρωσε αδρά την Παρτιζάν για να αποκτήσει τον Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος προερχόταν από μεγάλη αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους.

Είναι προφανές πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θέλει να ζορίσει τον Σέρβο μέσο σε αυτό το στάδιο των προπονήσεων (δεν τον βάζει στο γκρουπ των βασικών επιλογών). Παρόλα αυτά, ο 23άχρονος ποδοσφαιριστής συμμετέχει κανονικά σε ολόκληρο το πρόγραμμα και το θετικό γεγονός είναι πως βγάζει άνετα τη διαδικασία.

Από τις προπονήσεις, κανείς δεν... βαφτίζεται παικταράς. Ωστόσο, μπορεί κάποιος να διακρίνει αν ένας ποδοσφαιριστής αξίζει. Και ο Λιούμπο, το έχει και με το παραπάνω. Ξέρει πολλή μπάλα. Ο Κατάι ακόμα ψάχνει το τόπι, σε μία... ποδιά του συμπατριώτη του.

Με μία πρώτη ματιά, είναι παίκτης που τραβάει άμεσα την προσοχή του κοινού. Κοντρολαρισμένος ποδοσφαιριστής, ξέρει τι θα κάνει την μπάλα όταν βρίσκεται στην κατοχή του, ενώ στο ένας εναντίον ενός είναι απροσπέλαστος. Αναμφίβολα, ποιοτική προσθήκη με στυλ. Μόλις σε τρεις προπονήσεις έχουμε δει τον Σέρβο. Τα καλύτερα, λοιπόν, δεν έχουν έρθει ακόμα.

Ο ίδιος, όπως έγραψε στη σελίδα του στο facebook, είναι μαχητής (η ζωή είναι μία μάχη, έγραψε ο Λιούμπο). Κατά τα άλλα, η τρίτη προπόνηση ήταν και η... φαρμακερή στο Ζέεφελντ. Η βροχή χάλασε τα ερυθρόλευκα σχέδια, καθώς η διακοπή ήταν αναπόφευκτη. Τα πρώτα γκολ, όμως, για τη νέα σεζόν μπήκαν. Την αρχή έκανε ο Μοδέστο με γυριστό τακουνάκι. Ακολούθησαν Φουστέρ, Φέισα, Κατάι, Πάντελιτς, Ριέρα.

Ο Βαλβέρδε έχει ρίξει το βάρος σε φυσική κατάσταση και τακτική, με την μπάλα να βρίσκεται στο επίκεντρο των προπονήσεων. Η ομάδα έχει ακόμα δρόμο να διανύσει, η ενίσχυση είναι δεδομένη, αλλά ο 47άχρονος δουλεύει στο Ζέεφελντ με τους παίκτες που επέλεξε. Αρκετοί “κόπηκαν”, το “ψαλίδι” θα συνεχιστεί, για αυτό και οι προπονήσεις μέχρι τις 20 Ιουλίου επί αυστριακού εδάφους είναι κρίσιμες για το μέλλον κάποιων ποδοσφαιριστών.

*Τα βίντεο είναι από την τρίτη προπόνηση του Ολυμπιακού

TAGS ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ