ΕΛΛΑΔΑ

Εντολή Κουτσοκούμνη για διακοπή στο πρωτάθλημα

Εντολή Κουτσοκούμνη για διακοπή στο πρωτάθλημα
Λουκέτο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επ' αόριστον διακοπή στο πρωτάθλημα αποφάσισε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης μετά το επεισόδιο στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.

Το μπάχαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζεται. Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και εκπρόσωπος της FIFA στην Ελλάδα για τα θέματα του ποδοσφαίρου, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, έδωσε εντολή να διακοπεί επ' αόριστον το πρωτάθλημα.

Ο λόγος για την εξέλιξη αυτή έχει να κάνει με το επεισόδιο στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα, την ώρα που εκείνος βρισκόταν στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για να ανακαλέσει την παραίτησή του. Ο κ. Κουτσοκούμνης επιβεβαίωσε στο Sport24.gr για την εντολή που έδωσε στην Επιτροπή Εξομάλυνσης να διακοπεί επ' αόριστον το πρωτάθλημα, ενώ για όλα αυτά έχει ενημερωθεί φυσικά και η Super League.

Το θέμα θα συζητηθεί στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας, που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (9/11). Η απόφαση του Κουτσοκούμνη δεν αφορά μόνο στην πρώτη κατηγορία, αλλά και στη Football League και στη Γ' Εθνική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έκαψαν το σπίτι του Γιώργου Μπίκα

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ