ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εντολή Κοντονή για διενέργεια έρευνας

Εντολή Κοντονή για διενέργεια έρευνας
Κοντονής INTIME SPORTS

Με δελτίο Τύπου το υπουργείο Αθλητισμού ενημέρωσε ότι έπειτα από εντολή του Σταύρου Κοντονή, ξεκίνησε έρευνα για να διαπιστωθεί αν συντρέχουν λόγοι εφαρμογής των διατάξεων του Νόμου 4326/2015, για το ματς Πλατανιάς - Ολυμπιακός.

Ένας αναπτήρας που έπεσε από την πλευρά των οπαδών του Ολυμπιακού στον Κουλιμπαλί, στην αναμέτρηση των Πειραιωτών με τον Πλατανιά στα Περιβόλια για την 18η αγωνιστική της Super League, στάθηκε αφορμή για να ανοίξει μεγάλη κουβέντα σχετικά με το πώς έπρεπε να ενεργήσει ο Σπάθας, τι προβλέπει ή δεν προβλέπει ο πειθαρχικός κώδικας.

Το υπουργείο Αθλητισμού με δελτίο Τύπου, γνωστοποίησε την Τρίτη (19/1) ότι ο Σταύρος Κοντονής έδωσε εντολή για την διεξαγωγή έρευνας σχετικά με τα τεκταινόμενα στα Περιβόλια.

"Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή διερευνώνται ήδη από την αρμόδια Διεύθυνση Επαγγελματικού Αθλητισμού, τα τεκταινόμενα στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, Πλατανιάς – Ολυμπιακός, προκειμένου να διαπιστωθεί αν συντρέχουν λόγοι εφαρμογής των διατάξεων του Νόμου 4326/2015", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Αν συντρέχουν λόγοι, ο Ολυμπιακός θα κληθεί σε απολογία από τη διαρκή επιτροπή αντιμετώπισης βίας (ΔΕΑΒ), η οποία θα αποφανθεί αν προκύπτουν λόγοι παραβίασης του αθλητικού νόμου.

Μετά θα αποφασίσει ο Κοντονής σχετικά με το ύψος της τιμωρίας των Πειραιωτών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ