ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE

Έντερσον: Είχε βάλει στοίχημα με ρεπόρτερ, ξύρισαν ο ένας τον άλλον μπροστά στις κάμερες

Viral έχει γίνει ένα video, όπου ο Έντερσον εκπληρώνει το στοίχημα που έβαλε με έναν ρεπόρτερ και ξύρισαν ο ένας τον άλλον live μπροστά στις κάμερες.
Viral έχει γίνει ένα video, όπου ο Έντερσον εκπληρώνει το στοίχημα που έβαλε με έναν ρεπόρτερ και ξύρισαν ο ένας τον άλλον live μπροστά στις κάμερες. PRINT SCREEN

Viral έχει γίνει ένα video, όπου ο Έντερσον εκπληρώνει το στοίχημα που έβαλε με έναν ρεπόρτερ και ξύρισαν ο ένας τον άλλον live μπροστά στις κάμερες.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το πρώτο Champions League στην ιστορία της, καθώς επικράτησε 1-0 της Ίντερ στον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, με κάθε δυνατό τρόπο, μέσα στη φρενίτιδα ενθουσιασμού που επικρατούσε μετά την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Έντερσον πριν από όλα φρόντισε να ξεπληρώσει ένα στοίχημα που είχε βάλει με ένα Βραζιλιάνο ρεπόρτερ. Μετά την απονομή ο διεθνής τερματοφύλακας μίλησε στο "TNT Sports". Μετά τις δηλώσεις του είπε στον ρεπόρτερ: "Ώρα να ξεπληρώσουμε το στοίχημα"

Αν οι πολίτες κατακτούσαν το πρώτο τους Champions League ο ένας θα ξύριζε τον άλλον σε live μετάδοση. Έτσι και έγινε.

Ο Έντερσον πήρε πρώτος τη μηχανή και ξύρισε τον δημοσιογράφο, Φρεντ Καλντέιρα, ο οποίος ανταπέδωσε ξυρίζοντας το μούσι του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

TAGS ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ