ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Έντερσον: Αποκάλυψε το περίεργο γούρι του που αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας του

Ο Έντερσον αποκάλυψε την πιο παράξενη δεισιδαιμονία του, που αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας του
Ο Έντερσον αποκάλυψε την πιο παράξενη δεισιδαιμονία του, που αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας του © 2023 DAVE THOMPSON/ AP IMAGES

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, Έντερσον προχώρησε σε μία αποκάλυψη αναφορικά με την πιο περίεργη δεισιδαιμονία που έχει εδώ και χρόνια.

Οι περισσότεροι παίκτες έχουν τα δικά τους γούρια και τις δικές τους δεισιδαιμονίες, αλλά το γούρι του Έντερσον ξεπερνάει κάθε φαντασία. Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, αποκάλυψε το ιδιαίτερο γούρι του. Ο ίδιος πιστεύει ότι αυτό τον έχει βοηθήσει να πετύχει, στην διάρκεια της καριέρας του.

Σε συνέντευξή του παραδέχτηκε πως όλη την σεζόν φοράει το ίδιο εσώρουχο. Ο Βραζιλιάνος διεθνής δήλωσε χαρασκτηριστικά: "Έχω ως γούρι να φοράω το ίδιο εσώρουχο σε κάθε παιχνίδι. Είναι πάντα το ίδιο. Είναι ένα ανά σεζόν, γιατί φθείρεται πολύ. Το κάνω από τότε που έπαιζα στην Μπενφίκα. Μέσα στα τελευταία οχτώ χρόνια, έχω κατακτήσει εφτά τίτλους. Άρα λειτουργεί".

Κανείς δεν μπορεί να του πει τίποτα γιατί όντως λειτουργεί. Έχει κατακτήσει δύο διαδοχικούς τίτλους με την φανέλα της Μπενφίκα, ενώ από το 2017 που μετακόμισε στην Μάντεστερ Σίτι έχει χάσει μόνο ένα πρωτάθλημα από την Λίβερπουλ την σεζόν 2019-2020.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΒΡΑΖΙΛΙΑ SPORTS & GOSSIP VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ