ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ένταση στην Λεωφόρο

Ένταση στην Λεωφόρο

Περισσότεροι από 200 φίλοι του Παναθηναϊκού θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την διαιτησία του Δελφάκη με συνθήματα έξω από την Λεωφόρο και οι αστυνομικές δυνάμεις τους διέλυσαν αναίτια με την χρήση βίας και δακρυγόνων.

Το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Δελφάκη στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη συνοδεύτηκε από έντονες αποδοκιμασίες και συνθήματα εις βάρος του ρέφερι. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού όμως εξοργισμένοι μαζεύτηκαν έξω από την φυσούνα των αποδυτηρίων από όπου συνήθως αποχωρούν οι διαιτητές και φώναζαν συνθήματα εις βάρος του διαιτητή αλλά και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι αστυνομικές δυνάμεις θέλοντας να "διασπάσουν" και να απομακρύνουν τους φίλους του Παναθηναϊκού και δη τα ΜΑΤ ξεκίνησαν αναίτια να σπρώχνουν τους φίλους των πράσινων προκειμένου να διαλυθούν με αποτέλεσμα κάποιοι να αντιδράσουν και να ξεσπάσει ένταση.

Οι αστυνομικές δυνάμεις μην υπολογίζοντας σε μικρά παιδιά, οικογενειάρχες αλλά και γυναίκες που ήταν εκείνη την ώρα στο σημείο χρησιμοποίησαν βία, επιθέσεις με γκλοπ και χρήση δακρυγόνων για να δεχτούν την απάντηση από τους φίλους των πράσινων οι οποίοι πέταγαν πέτρες και ότι άλλο έβρισκαν προς τα ΜΑΤ.

Υπήρξαν μάλιστα και μάχες σώμα με σώμα ενώ οι ψυχραιμότεροι οπαδοί του Παναθηναϊκού που ζητούσαν από τα ΜΑΤ να σταματήσουν πήγαν να την πληρώσουν και αυτοί.

Η ένταση κράτησε για τουλάχιστον 10 λεπτά και η ατμόσφαιρα έξω από την Λεωφόρο έγινε αποπνικτική στην οδός Τσόχα αλλά και στους γύρω δρόμους με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να διαλύσουν τους φίλους του τριφυλλιού και να τους απομακρύνουν από το γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ