EURO 2020

Ενρίκε για Ουνάι Σιμόν: "Δεν πρέπει να τον θανατώσουμε"

Ο Λουίς Ενρίκε ως προπονητής της εθνικής Ισπανίας
Ο Λουίς Ενρίκε ως προπονητής της εθνικής Ισπανίας © 2021 STUART FRANKLIN / POOL PHOTO VIA AP / AP IMAGES

Ο Λουίς Ενρίκε υπερασπίστηκε τον Ουνάι Σιμόν για το λάθος που έκανε στην αναμέτρηση με την Κροατία για τη φάση των "16" του Euro 2020, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Ελβετούς.

Ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Ισπανίας με την Ελβετία (02/07, 19:00, ΑΝΤ1 και LIVE SPORT24) στην Αγία Πετρούπολη για τα προημιτελικά του Euro 2020, αναφέρθηκε στο λάθος του Ουνάι Σιμόν στην αναμέτρηση με την Κροατία, θέλοντας να υπερασπιστεί τον τερματοφύλακά του.

Έπειτα αναφέρθηκε στην προσεχή αντίπαλο της "ρόχα" την Ελβετία, την οποία θεωρεί πολύ καλή ομάδα και τη σέβεται πολύ ως αντίπαλο.

Ο Λουίς Ενρίκε ανέφερε μεταξύ άλλων: "Δεν πρέπει να τον θανατώσουμε. Ασχέτως του λάθους, έχει σημασία τι κάνεις αφού κάνεις το λάθος. Πρέπει να βγάλεις αντίδραση μετά το παιχνίδι. Το πρόβλημα θα ήταν αν γινόταν ένα λάθος αντίληψης, όχι εκτέλεσης".

"Ο Ναδάλ λέει ότι πρέπει να έχεις μνήμη χρυσόψαρου και έχει δίκιο. Αν χάσεις την μπάλα, δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι την μπάλα, πρέπει να πας για την επόμενη. Αυτό έκανε ο Ουνάι, ήταν εξαιρετικό εκ μέρους του".

Για την Ελβετία: "Η Ελβετία πέρασε και το καλό ή κακό για τις δύο ομάδες είναι ότι γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι".

"Σαν ομάδα είναι μια από τις καλύτερες στο Euro, λόγω του τρόπου που πιέζουν και επιτίθενται. Θα είναι πολύ περίπλοκο. Το ίδιο και για τους οπαδούς. Μπορεί να μην έχουν πολλά ονόματα, αλλά θα είναι δύσκολο".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ