CHAMPIONS LEAGUE

Ενρίκε: "Δύσκολο να μας κερδίσουν"

Ενρίκε: "Δύσκολο να μας κερδίσουν"

Με εμφατική απόδοση η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-1 την Παρί και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Λουίς Ενρίκε.

Προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Μπαρτσελόνα μετά τη νίκη της επί της Παρί με 3-1 στο Παρίσι. Οι "μπλαουγκράνα" ήταν ανώτεροι και κυριάρχησαν των Γάλλων σε όλα τα σημεία του αγώνα. Ο Λουίς Ενρίκε εμφανίστηκε ικανοποιημένος στις δηλώσεις του για τη νίκη της Μπάρτσα.

" Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να περιγράψω το παιχνίδι μας. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, είχαμε την κατοχή και ήμασταν καλοί στην άμυνα. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και στον επαναληπτικό πρέπει να κερδίσουμε ώστε να αποφύγουμε κάθε έκπληξη.

Ο Σουάρες ήταν άψογος αλλά θέλω να τονίσω ότι όλοι οι παίκτες μου ήταν πολύ καλοί. Όταν παίζουμε όπως εναντίον της Παρί δύσκολα μία ομάδα μπορεί να μας κερδίσει. Είναι αλήθεια ότι η Παρί θα έχει πολλούς παίκτες στον επαναληπτικό που δεν αγωνίστηκαν σήμερα(15/4).

Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε δει όλα τα σενάρια στο ποδόσφαιρο και δεν θα πρέπει τίποτα να θεωρούμε τελειωμένο. Θα έχουμε τον ίδιο στόχο όπως έχουμε σε κάθε ματς, τη νίκη. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου. Εϊναι μία μεγάλη νίκη για μας και πιστεύω ότι την αξίζαμε".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ