EURO 2020

Ενρίκε: "Αυτά που έκανε ο Πέδρι στο Euro δεν τα έκανε ούτε ο Ινιέστα"

Ο Πέδρι σε στιγμιότυπο στην αναμέτρηση με την Ιταλία για τον ημιτελικό του Euro 2020
Ο Πέδρι σε στιγμιότυπο στην αναμέτρηση με την Ιταλία για τον ημιτελικό του Euro 2020 © 2021 FRANKAUGSTEIN / POOL PHOTO / AP IMAGES

Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πέδρι, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Ιταλία στην ημιτελική φάση του Euro 2020, τονίζοντας ότι αυτά που έκανε στο Euro δεν τα έκανε ούτε ο Αντρές Ινιέστα.

Η Ισπανία γνώρισε την ήττα από την Ιταλία στον ημιτελικό του Euro 2020, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, με την σκουάντρα ατζούρα να περιμένει τον νικητή του σημερινού (07/07, 22:00, ΑΝΤ1 και LIVE SPORT24) ημιτελικού ανάμεσα στην Αγγλία και τη Δανία στο Γουέμπλεϊ.

Ο Λουίς Ενρίκε ήταν απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, ωστόσο εκθείασε τον Πέδρι για την εμφάνιση του, θεωρώντας ότι αυτά που έκανε ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα δεν τα έκανε ούτε ο Αντρές Ινιέστα.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε για τον Πέδρι τα εξής: "Για μένα ο Ντάνι Όλμο έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι απόψε, κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο. Αλλά αυτά που έκανε ο Πέδρι στο τουρνουά, σε ηλικία 18 ετών, κανένας δεν τα έχει κάνει, ούτε ο Αντρές Ινιέστα. Είναι απίστευτος, μοναδικός".

Για το παιχνίδι ο τεχνικός της "ρόχα" ανέφερε μεταξύ άλλων: "Βάζω στην ομάδα μου εννιά στα δέκα. Στον αθλητισμό πρέπει να μάθεις να κερδίζεις και να χάνεις. Μαθαίνεις από το να χάνεις. Πρέπει να συγχαρούμε τους αντιπάλους μας. Όταν χάνεις, πρέπει να σηκώνεσαι και να προσπαθείς ξανά.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ