Ενοχλήσεις στον δικέφαλο ο Αρτόλα

Ο Αρτόλα προστέθηκε στους τραυματίες Κάλαιτζιτς και Περογαμβράκη και τα προβλήματα του Γκατούζο ενόψει Ξάνθης αυξήθηκαν.
Να αυξάνονται αντί να μειώνονται τα προβλήματα της ομάδας είδε ο Τζενάρο Γκατούζο στην προπόνηση της Τρίτης καθώς ο Ιταλός τεχνικός είδε και τον Αρτόλα να νοιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και να μην παίρνει μέρος στο πρόγραμμα.
Η απουσία του Αρτόλα ήρθε να προστεθεί σε αυτές των Περογαμβράκη και Κάλαιτζιτς οι οποίοι είναι επίσης τραυματίες και αμφίβολοι για το ματς κόντρα στην Ξάνθη.
Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:
“Με απόντες τους Κάλαιτζιτς, Περογαμβράκη και Αρτόλα (ενοχλήσεις στον δικέφαλο) που έκαναν θεραπεία συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Ξάνθης.
Νέα προπόνηση θα γίνει αύριο το απόγευμα στις 3.30 μμ. ενώ την Πέμπτη το πρωί η προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10.30 το πρωί”.