ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ενοχλήσεις στο δικέφαλο ο Ιωαννίδης

INTIME SPORTS

Ο Ιωαννίδης είναι το νέο θύμα στις προπονήσεις των "πράσινων". Διαβάστε τι έπαθε ο αριστερός μπακ, ποιοι απουσίαζαν ενόψει Ξάνθης. Προπονήθηκε κανονικά ο Κοτσόλης.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Παναθηναϊκό στην έναρξη ουσιαστικά της εβδομάδας προετοιμασίας ενόψει του αγώνα την Κυριακή (16:00) με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα που δεν είχε τους διεθνείς στα πλάνα του (πλην του Καντέ) ωστόσο έχασε έναν ακόμα παίκτη.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ιωαννίδης λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο του δεξιού ποδιού ακολούθησε ατομικό ενώ ατομικά προπονήθηκαν και οι Χριστοδουλόπουλος, Φουρλάνος.

Ο Σεϊταρίδης υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ ο Σεντρίκ Καντέ, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα του Μάλι, ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Από την Τρίτη αναμένεται και ο Κουίνσι ενώ από την Τετάρτη το παρών θα δώσουν και οι Έλληνες διεθνείς.

Προπονήθηκε ο Κοτσόλης

Στα ευχάριστα αντίθετα, ήταν η επιστροφή σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων για τον Στέφανο Κοτσόλη, ο οποίος λογικά θα είναι ο βασικός πορτιέρο στα Πηγάδια με αντίπαλο την Ξάνθη, την Κυριακή το μεσημέρι.

Στη προπόνηση της Δευτέρας στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ