Ενοχλήσεις ο Λάζαρ, κανονικά ο Γκαρσία

Ο Κοστίν Λάζαρ δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚ την Τρίτη ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε μέρος για δεύτερη σερί ημέρα. Με κόσμο ο "Δικέφαλος" στην Κρήτη.
Ο Ρουμάνος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αυχένα, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει η κατάστασή του.
Οσον αφορά τον Γκαρσία προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Βιβιάν δεν κατάφερε να μπει με την υπόλοιπη ομάδα και έκανε ατομικό πρόγραμμα.
Ο Λευτέρης Σακελλαρίου ακολούθησε ατομικό λόγω διαστρέμματος που υπέστη. Η προπόνηση αναλώθηκε σε ασκήσεις τεχνικής και τακτικής.
Πάνε στο “Γεντί Κουλέ” οι ΠΑΟΚτσήδες
Παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί ο αγώνας ΟΦΗ-ΠΑΟΚ το Σάββατο (6/10) στο “Γεντί Κουλέ”.
Στην σύσκεψη για τα μέτρα τάξης τον “Δικέφαλο” εκπροσώπησε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Μάκης Τσάτσος, και μετά την έγκριση της Αστυνομίας συμφωνήθηκε να ανοίξει η θύρα 6 του γηπέδου, η οποία και θα φιλοξενήσει τον κύριο όγκο των φίλων του ΠΑΟΚ. Οπως έγινε γνωστό τα εισιτήρια θα κοστίζουν 15 ευρώ.
Βέβαια, είναι γνωστές οι άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων και έτσι η πλευρά του ΟΦΗ φαίνεται διατεθειμένη να επιτρέψει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να εισέλθουν και σε άλλες θύρες του γηπέδου.