ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ενημέρωση Τσακίρη για το γήπεδο

Ενημέρωση Τσακίρη για το γήπεδο
Τσακίρης

Ο Κώστας Τσακίρης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το γήπεδο

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Πανιώνιος έχει προγραμματίσει διπλή συνέντευξη τύπου την Δευτέρα, πρώτα στους εκπροσώπους του τύπου (13:00) όπου θα υπάρξει παρουσίαση του νέου αθλητικού πολυχώρου της Νέας Σμύρνης. Μετά το τέλος της συνέντευξης θα δοθεί ενημερωτικός φάκελος με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν το νεο αθλητικό πολυχώρο της Νέας Σμύρνης.
Το απόγευμα (19:00) σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο εξάλλου θα γίνει δεύτερη παρουσίαση στην οποία έχουν κληθεί τόσο οι φίλαθλοι του Πανιωνίου όσο και οι δημότες της Νέας Σμύρνης για να ενημερωθούν για το έργο, ενώ θα γνωστοποιηθούν με λεπτομέρειες τα σχέδια και το Business Plan του έργου.Παράλληλα η ΠΑΕ θα εκθέσει και τις μέχρι τώρα ενέργειες που έχει κάνει.Αξίζει να σημειωθεί άλλωστε ότι ήδη όπως έχει ανακοινωθεί ο Κωνσταντίνος Τσακίρης έχει δαπανήσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για τις μελέτες του έργου.

Δύο ακόμη μετεγγραφές
Στα μετεγγραφικά μετά την...καταιγίδα της περασμένης εβδομάδας με την ανακοίνωση της απόκτησης των Καπετάνου και Σκούφαλη, οι Νεοσμυρνιώτες κινούνται για την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών, ενός αμυντικού μέσου και ενός επιθετικού. Ο Έβαλντ Λίνεν εξετάζει διάφορες περιπτώσεις από την αγορά της Γερμανίας για τον φορ, αλλά οι «κυανέρυθροι» δεν δείχνουν να βιάζονται με σκοπό να γίνουν οι καλύτερες επιλογές. Παράλληλα μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα της παραμονής του Λεβάν Τσκιτισβίλι, με τον Γεωργιανό να έχει απορρίψει πρόσφατα πρόταση της Ανόρθωσης και σύμφωνα με τους Κύπριους να επιθυμεί να παραμείνει στον Πανιώνιο και την επόμενη σεζόν.



TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ