Ενημέρωση για το πόρισμα

Η έκθεση του ορκωτού λογιστή που έκανε έλεγχο στα οικονομικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραδόθηκε την Τρίτη στον Θανάση Κατσαρή.
Στα γραφεία του ερασιτέχνη στο “Παλατάκι” βρέθηκαν την Τρίτη (4/10) για πάνω από τρεις ώρες ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, η επιτροπή διαφάνειας που αποτελείται από τους κ.κ Γιάννη Παπαδόπουλο, Κώστα Χουζανά και Βαγγέλη Ποζατζίδη, αλλά και επιτροπή των συνδέσμων και ενημερώθηκαν για το πόρισμα του ελέγχου στα οικονομικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα, ο ορκωτός λογιστής κ. Αγοραστός ανέλυσε την έκθεση του για τον έλεγχο που έκανε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την τελευταία τριετία της διοίκησης Ζαγοράκη, δηλαδή για τις σεζόν 2007/08, 2008/09, 2009/10.
Η κοινή γραμμή που αποφασίσθηκε να ακολουθήσουν και οι τρεις πλευρές είναι να μη δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία, αλλά να βγει ανακοίνωση από τον πρόεδρο του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και να κάνει γνωστά κάποια στοιχεία που βγήκαν από τον έλεγχο και αφορούν τη διαχείριση της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ.
Αυτό αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας (Τετάρτη 5/10) και να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τον ΑΣ.ο συμβούλιο του Ερασιτέχνη -σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση- θα πραγματοποιηθεί στις 20.00
Μετά από τη χθεσινοβραδινή (4/10) συνάντηση μπαίνει στην τελική ευθεία του και το θέμα συγκρότησης της νέας διοίκησης Πρωτοδικείου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι των συνδέσμων του “Δικεφάλου” από την πλευρά τους εξέφρασαν την άποψη ότι στη καινούρια διοίκηση πρέπει να μπουν νέα πρόσωπα.
Πάντως το συμβούλιο του Ερασιτέχνη -σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση- θα πραγματοποιηθεί στις 20.00.