ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για τον Γκαβορί σύμφωνα με τους Βέλγους

Ο Νικολάς Γκαβορί στην αναμέτρηση της Σταντάρ Λιέγης με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Ο Νικολάς Γκαβορί στην αναμέτρηση της Σταντάρ Λιέγης με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης © 2019 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Βέλγικα ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του τον Νικολάς Γκαβορί , υποστηρίζοντας πως έχει τη δυνατότητα να πληρώσει το ποσό που ζητάει η Σταντάρ Λιέγης, όπου ανήκει.

Η μεταγραφολογία καλά κρατεί στον Ολυμπιακό. Ακόμη ένα όνομα συνδέεται με τους ερυθρόλευκους, αυτή τη φορά απ' το Βέλγιο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την La Dernière Heure, η ομάδα του Πειραιά ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νικολάς Γκραβορί, ο οποίος ανήκει στη Σταντάρ Λιέγης.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι στο κόλπο βρισκόταν και η ΑΕΚ, όμως ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που μπορεί να πληρώσει το ποσό που ζητάει η ομάδα απ' το Βέλγιο για τον 26χρονο αριστερό μπακ. Η Σταντάρ Λιέγης εξαιτίας χρεών είναι υποχρεωμένη να πουλήσει παίκτες, ώστε να μπορέσει να κάνει μεταγραφές.

Ο Γκαβορί έχει συμβόλαιο με την Σταντάρ Λιέγης έως το 2023, ενώ τον απέκτησε το 2019 απ' την Ουτρέχτη για το ποσό των 3.1 εκατομμυρίων ευρώ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 48 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει δύο γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 11 ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ