PREMIER LEAGUE

Ενδιαφέρον από Νιούκαστλ και Τσέλσι για την απόκτηση του Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι

Ο γκολκίπερ της Γεωργίας, Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι
Ο γκολκίπερ της Γεωργίας, Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι EUROKINISSI SPORTS

Στο στόχαστρο των Νιούκαστλ και Τσέλσι έχει βρεθεί ο Γεωργιανός γκολκίπερ Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι που ανήκει στην Βαλένθια.

Έντονο ενδιαφέρον επικρατεί στις τάξεις της Νιούκαστλ και της Τσέλσι για την απόκτηση του γκολκίπερ Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι που αγωνίζεται στην Βαλένθια. Ο Γεωργιανός, έχει συμβόλαιο με τις "νυχτερίδες" έως το καλοκαίρι του 2027 με ρήτρα εξαγοράς 100 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, η παραμονή του είναι αβέβαιη καθώς υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στον σύλλογο.

Η Βαλένθια, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε αγγλικά μέσα, είναι έτοιμη να προχωρήσει στην πώληση του Μαμαρντασβίλι σε ποσό χαμηλότερο από την προβλεπόμενη τιμή (60-70 εκατομμύρια ευρώ) με τις δύο ομάδες από την Premier League να καραδοκούν για την απόκτηση του.

Ο αντικαταστάτης πάντως, του Γεωργιανού γκολκίπερ έχει ήδη βρεθεί καθώς οι "νυχτερίδες" ήρθαν σε συμφωνία με τον Στόλε Ντιμιτριέφσκι.

Από εκεί και πέρα στο παρελθόν το όνομα του Μαμαρντασβίλι έχει συνδεθεί επίσης με τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους, Νάπολι και Παρί σεν Ζερμέν.

TAGS PREMIER LEAGUE ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ