100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΚ

Ένας αιώνας, μία ημέρα: Το SPORT24 με LIVE εκπομπή όλο το Σάββατο για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ

Ένας αιώνας, μία ημέρα: Το SPORT24 με LIVE εκπομπή όλο το Σάββατο για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ

Το SPORT24 τιμά τους εορτασμούς για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΚ με 12ωρη live εκπομπή, από την οποία θα παρελάσουν σπουδαίες προσωπικότητες της Ένωσης, γνωστοί φίλοι της ομάδας, ενώ θα υπάρχουν διαρκείς συνδέσεις με την OPAP Arena.

Το Σάββατο 13 Απριλίου είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για την ΑΕΚ, καθώς θα γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυση της με μία σειρά από εκδηλώσεις στην OPAP Arena, αλλά και γενικότερα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το SPORT24 τιμάει την ξεχωριστή επέτειο με μία σειρά από LIVE εκπομπές, από τις οποίες θα παρελάσουν σπουδαίες προσωπικότητες της Ένωσης, γνωστοί φίλοι της ομάδας, ενώ θα υπάρχουν διαρκείς συνδέσεις με την OPAP Arena, όπου θα υπάρξει και η πτήση του αερόστατου για τα 100 χρόνια του συλλόγου.

Από τις 10:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, οι Παντελής Βλαχόπουλος, Παντελής Διαμαντόπουλος, Θέμης Καίσαρης μαζί με τους Ηλία Καλλονά, Αντώνη Οικονομίδη, Λάμπρο Μπαλάφα και Μάνο Ναβροζίδη θα παρουσιάσουν τη μεγάλη γιορτή από το στούντιο, όπου θα παρελάσουν μοναδικοί καλεσμένοι τόσο από τον αθλητισμό όσο κι από το καλλιτεχνικό κομμάτι, ενώ δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις. Συνεντεύξεις, αφιερώματα, αποκαλυπτικές ιστορίες θα συνθέτουν ένα μοναδικό κιτρινόμαυρο παζλ.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Αρναούτογλου μαζί με τον Θωμά Τζουβάρα και τη Μαρία Κουβέλη θα μεταφέρουν όλο το κλίμα από τη Νέα Φιλαδέλφεια και την OPAP Arena, χαρίζοντας μία ξεχωριστή νότα στη μεγάλη ημέρα της ΑΕΚ. Το SPORT24 θα είναι παρών, όπως το συνηθίζει, σε άλλο ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός, δημιουργώντας μία απολαυστική εμπειρία στους αναγνώστες του.

TAGS 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ