Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα

Οι Στέλιος Κίτσιος και Βασίλης Παπαδόπουλος υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο και μίλησαν στο OlaPAOK.gr για το όνειρο τους που έγινε πραγματικότητα, ενώ ο Λάζαρος Μωυσιάδης μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως θέλω να δικαιώσει τον Θοδωρή Ζαγοράκη.
Η συγκεκριμένη Παρασκευή (10/6) θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό τριών νεαρών ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Στέλιο Κίτσιο, Βασίλη Παπαδόπουλο και Λάζαρο Μωυσιάδη. Οι δύο πρώτοι έγιναν και επίσημα επαγγελματίες, ενώ ο τρίτος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο του Βορρά.
Οι τρεις τους στις πρώτες του δηλώσεις στο OlaPAOK.gr, αναφέρθηκαν στο όνειρο που έγινε πραγματικότητα και για την μοναδική ευκαιρία που τους δίνετε να φορέσουν την φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας.
Στέλιος Κίτσιου: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την υπογραφή του συμβολαίου. Εκπληρώθηκε ένα όνειρό μου. Είναι μία προσωπική δικαίωση για όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζομαι στις μικρότερες κατηγορίες. Χαίρομαι και για τα υπόλοιπα παιδιά που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο. Από εδώ και πέρα έχω στο μυαλό του τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλω. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους δύο προπονητές μου, τον κ. Κολομπούρδα και τον κ. Δανιηλίδη για την αρίστη συνεργασία που είχαμε και τη βοήθεια που μου πρόσφεραν”.
Βασίλης Παπαδόπουλος: “Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Από την ώρα που ήρθα σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ η σκέψη μου ήταν πότε θα έρθει αυτή η στιγμή να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο. Για εμένα τώρα αρχίζει ο δύσκολος δρόμος του ποδοσφαίρου. Πρέπει να δουλέψω σκληρά και να αποδείξω ότι άξιζα αυτήν την κλήση για την υπογραφή του συμβολαίου μου. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με τους οποίους δουλεύουμε μαζί”.
Λάζαρος Μωυσιάδης: “Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που υπέγραψα συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Θέλω να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν και να παίξω στην πρώτη ομάδα. Ένα επιπλέον κίνητρο για μένα είναι ότι ο νέος προπονητής δουλεύει με νεαρά παιδιά και πιστεύω ότι είναι η ευκαιρία και για μένα, αλλά και για τους υπόλοιπους νεαρούς να πάρουν κάποια συμμετοχή. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή της Κ20 Νίκο Κολομπούρδα, αλλά και το γυμναστή Δημήτρη Δανιηλίδη για τη βοήθεια που μου πρόσφεραν Επίσης, θέλω να δικαιώσω τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Θόδωρο Ζαγοράκη, τον τεχνικό διευθυντή, Παντελή Κωνσταντινίδη, και τον υπεύθυνο των ακαδημιών Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο για την επιλογή τους προς το πρόσωπό μου”.