ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Εν αναμονή των εξελίξεων

Εν αναμονή των εξελίξεων
INTIME SPORTS

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο στον Εθνικό Αστέρα, ώστε να πάρουν σειρά τα υπόλοιπα θέματα της ομάδας

Καμία εξέλιξη δεν υπήρχε στα διοικητικά του Εθνικού Αστέρα τις προηγούμενες ημέρες και πλέον όλοι στον σύλλογο αναμένουν αυτή την εβδομάδα να υπάρξουν ουσιαστικές κινήσεις, προκειμένου να αρχίσει να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των επαφών με αρκετά άτομα και από όσα έχουν γίνει γνωστά σε πρώτη φάση δείχνει διατεθειμένος να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου.

Η νέα διοίκηση που θα προκύψει θα βάλει σε σειρά όλα τα θέματα και ιδιαίτερα να χαράξει τον προγραμματισμό για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Από εκεί και πέρα, ο Ανδρέας Σάννης, που επιμελείται των δοκιμών, άφησε τους παίκτες ελεύθερους το σαββατοκύριακο, οι οποίοι επιστρέφουν από Δευτέρα (25/6) στις προπονήσεις και τα τεστ.

Ο Έλληνας προπονητής έχει στα χέρια του αναλυτική εικόνα για τον κάθε ένα από τους υπό δοκιμή παίκτες και θέλει πλέον να προχωρήσει στις τελικές αποφάσεις προκειμένου να καταθέσει τις προτάσεις του και να εισηγηθεί ανάλογα τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βασίλη Αδαμάκη για τους παίκτες που θα αποκτηθούν.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ