SERIE A

Έμπολι - Ρόμα 1-2: Ντιμπάλα και Έιμπραχαμ έδωσαν το διπλό

Ο Ντιμπάλα πανηγυρίζει το γκολ του στο Ρόμα - Μόντσα
Ο Ντιμπάλα πανηγυρίζει το γκολ του στο Ρόμα - Μόντσα 2022 AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η Ρόμα επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-1 της Έμπολι για την 6η αγωνιστική της Serie A. Ντιμπάλα (17') και Έιμπραχαμ (71') πέτυχαν τα γκολ των τζαλορόσι.

Η Ρόμα επικράτησε 2-1 της Έμπολι για την 6η αγωνιστική της Serie A. Οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στις νίκες και έφτασαν τους 13 βαθμούς.

Οι τζαλορόσι άνοιξαν το σκορ στο 17ο λεπτό. Ο Πάολο Ντιμπάλα έγινε αποδέκτης της μπάλας εκτός περιοχής και ένα εξαιρετικό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 43ο λεπτό οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να φέρουν το ματς στα ίσα. Ο Στογιάνοβιτς γέμισε στην περιοχή, ο Μπραντινέλι έπιασε την κεφαλιά για να κάνει το 1-1.

Η Ρόμα πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Τέιμι Έμπρειχαμ να πετυχαίνει δίχτυα με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από γέμισμα του Ντιμπάλα. Στο 80' ο Πελεγκρίνι είχε την ευκαιρία για τρίτο γκολ με τον Πελεγκρίνι να εκτελεί πέναλτι και την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Στο 87' η Έμπολι έμεινε με δέκα παίκτες με τον Άκπα να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα. Μάλιστα η απόφαση άλλαξε με τη βοήθεια του VAR. Στο 90+6' αλλαγή έπαιξε και ο Μαντί Καμαρά.

ΕΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Παρίσι (52' Τσακάτσε), Λουπέρτο, Ισμαΐλι, Στογιάνοβιτς, Μπαντινέλι, Μαρίν (82' Καμπιάγκι), Χαας, Πγιάτσα (63' Μπαϊράμι), Λάμερς (82' Γκράσι), Σατριάνο

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιες, Τσελίκ, Κριστάντε, Μάτιτς, Σπινατσόλα (90+7' Βίνια), Ντιμπάλα (81' Μπόβε), Πελεγκρίνι (90+6' Καμαρά), Έιμπραχαμ (81' Μπελότι)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων

Νάπολι - Σπέτσια 1-0

Ίντερ - Τορίνο 1-0

Σαμπντόρια - Μίλαν 1-2

Αταλάντα - Κρεμονέζε 1-1

Μπολόνια - Φιορεντίνα 2-1

Λέτσε - Μόντσα 1-1

Σασουόλο - Ουντινέζε 1-3

Λάτσιο - Βερόνα 2-0

Γιουβέντους - Σαλερνιτάνα 2-2

Η βαθμολογία της Serie A

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ