SERIE A

Έμπολι - Αταλάντα 1-4: Μαγεία Ίλιτσιτς και επιστροφή στις νίκες

Ο Γιόσιπ Ίλιτσιτς της Αταλάντα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λίβερπουλ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2020-2021 στο "Άνφιλντ", Λίβερπουλ | Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020
Ο Γιόσιπ Ίλιτσιτς της Αταλάντα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λίβερπουλ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2020-2021 στο "Άνφιλντ", Λίβερπουλ | Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020 © 2021 PETER POWELL/ASSOCIATED PRESS

Ο Γιόσιπ Ίλιτσιτς σημείωσε δύο όμορφα γκολ και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της Αταλάντα επί της Έμπολι στην Τοσκάνη για την 8η αγωνιστική της Serie A.

Η Αταλάντα έψαχνε τη νίκη στη Serie A για δύο αγωνιστικές, που λόγω διακοπής της σεζόν ημερολογιακά το διάστημα μετατράπηκε σε ένα μήνα. Ο αγώνας με τη φορμαρισμένη Έμπολι στην Τοσκάνη μόνο εύκολος δεν προμηνυόταν, όμως ο Γιόσιπ Ίλιτσιτς είχε διαφορετική γνώμη και με δύο γκολ οδήγησε την ομάδα του Μπέργκαμο σε νίκη 4-1 για την 8η αγωνιστική.

Ο Σλοβένος επιθετικός έπαιξε ένα πανέμορφο 1-2 με τον Μάριο Πάσαλιτς για το πρώτο γκολ και στο 26' με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Φεντερίκο ντι Φραντσέσκο, όμως στο 2ο μέρος οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ακόμα δύο γκολ. Ο Ματία Βίτι με αυτογκόλ και ο Ντουβάν Σαπάτα στο τέλος "κλείδωσαν" τη νίκη της Αταλάντα, που πάντως χρειάστηκε και τον Ρέμο Φρόιλερ για να αποσοβήσει γκολ πάνω στη γραμμή.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

Τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Λάτσιο - Ίντερ 3-1

Σπέτσια - Σαλερνιτάνα 2-1

Μίλαν - Βερόνα 3-2

Κάλιαρι - Σαμπντόρια 3-1

Τζένοα - Σασουόλο 2-2

Ουντινέζε - Μπολόνια 1-1

Η βαθμολογία της Serie A:

TAGS SERIE A ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ