ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: "Θα ανακοινώσω την απόφαση για το μέλλον μου πριν τα ματς της Γαλλίας τον Ιούνιο"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί σε ματς κόντρα στην Στρασμπούρ | 29 Απριλίου 2022
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί σε ματς κόντρα στην Στρασμπούρ | 29 Απριλίου 2022 @2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS/AP IMAGES

Το ερώτημα "Παρί ή Ρεάλ" αναφορικά με την ομάδα που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Κιλιάν Εμπαπέ θα έχει πολύ σύντομα την απάντησή του, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως πριν τα ματς της εθνικής Γαλλίας τον Ιούνιο θα ανακοινώσει την απόφασή του.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παρέλαβε το βράδυ της Κυριακής (15/5) το βραβείο για τον καλύτερο παίκτη της σεζόν στην Ligue 1 (τρίτη σερί χρονιά που πήρε το τρόπαιο), ωστόσο κατάφερε να κλέψει την παράσταση για έναν άλλο λόγο, και αυτός έχει να κάνει με την ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν.

Σε ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφους, ναι μεν ο φορ της Παρί δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση όμως έθεσε για πρώτη φορά χρονοδιάγραμμα, ξεκαθαρίζοντας πως πριν αρχίσουν οι υποχρεώσεις της εθνικής Γαλλίας στο Nations League στις αρχές Ιουνίου, θα έχει κάνει γνωστή την απόφασή του για την οποία στην οποία θα παίζει.

"Δεν μπορώ να μιλήσω για το μέλλον μου αλλά θα ξέρετε σύντομα. Σχεδόν έχω αποφασίσει. Αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή αλλά ναι, ναι, σχεδόν έχω πάρει την απόφασή μου", δήλωσε αρχικά ο 23χρονος Γάλλος στράικερ και πρόσθεσε με νόημα:

"Θα ανακοινώσω επίσημα την απόφαση για το μέλλον μου πριν ενταχθώ στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας για τα ματς του Ιουνίου".

Υπενθυμίζεται πως ο Εμπαπέ πολιορκείται εδώ και καιρό από την Ρεάλ, με την Παρί να κάνει ό,τι μπορεί για να τον δελεάσει και να τον κρατήσει στο Σταντ ντε Φρανς για να αποτελέσει τον ηγέτη της στα επόμενα χρόνια και τους μερένγκες να ονειρεύονται να δημιουργήσουν ένα πυραυλοκίνητο δίδυμο στη γραμμή κρούσης με Εμπαπέ - Μπενζεμά τη νέα σεζόν.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ