ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ: Στη Ρεάλ πιστεύουν ότι δεν θα γίνει η μεταγραφή του το καλοκαίρι, σύμφωνα με τη Marca

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με την Τρουά
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με την Τρουά © 2023 LEWIS JOLY / AP IMAGES

Η μαδριλένικη Marca αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι στη Ρεάλ Μαδρίτης επικρατεί απαισιοδοξία ότι θα αποκτήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ αυτό το καλοκαίρι.

Το σίριαλ με το μέλλον του Κίλιαν Εμπαπέ συνεχίζεται στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Ο Γάλλος σούπερ σταρ ενημέρωσε τους διοικούντες την Παρί Σεν Ζερμέν ότι δεν θα ασκήσει την οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Από την άλλη πλευρά οι Παριζιάνοι δεν θέλουν να τον χάσουν ως ελεύθερο ανεξάρτητα τη χρονική περίοδο που θα αποχωρήσει και από τη στιγμή που ο 24χρονος δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του, επιθυμούν να τον πουλήσουν στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να καραδοκεί για την απόκτησή του, ωστόσο σύμφωνα με τη Marca οι μερένγκες θεωρούν αδύνατη τη μεταγραφή του αυτό το καλοκαίρι. Ο λόγος είναι ότι ο Γάλλος θέλει σε περίπτωση μεταγραφής 240 εκατομμύρια ευρώ, ήτοι το μπόνους που του "υποσχέθηκε" η Παρί αν ολοκληρώσει το συμβόλαιό του.

Το πρόβλημα που υπάρχει στους μερένγκες ως προς τη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι δεν υπάρχουν εναλλεκτικές λύσεις για να καλύψουν όσα προσέφερε ο Εμπαπέ. Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ θα μας απασχολήσει αρκετά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ