ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: "Πιο νέος ήμουν φαν του Ρονάλντο, τώρα αγαπώ και τον Μέσι"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κατά τη διάρκεια διεθνούς φιλικού αγώνα μεταξύ της Γαλλίας και της Γερμανίας | 12 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Κιλιάν Εμπαπέ κατά τη διάρκεια διεθνούς φιλικού αγώνα μεταξύ της Γαλλίας και της Γερμανίας | 12 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινή γνώμη λατρεύει το δίλημμα "Μέσι ή Ρονάλντο", όμως αυτό δεν υφίσταται για τον Κιλιάν Εμπαπέ ο οποίος εξήγησε σε video το πώς τους έβλεπε νέος και πώς τους αντιμετωπίζει τώρα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αδυναμία του Κιλιάν Εμπαπέ όταν ήταν πιτσιρικάς, με αφίσες του Πορτογάλου σούπερ σταρ να κοσμούν το δωμάτιό του, όμως η ποδοσφαιρική μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ως παίκτης να μοιραστεί τα ίδια αποδυτήρια με τον... Λιονέλ Μέσι.

Ως συνέπεια; Το δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο που έχουν οι περισσότεροι δεν αγγίζει πλέον τον 24χρονο Γάλλο, ο οποίος σε ένα video που κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των social media εξηγεί για ποιο λόγο αγαπάει τώρα και τους δύο.

"Λατρεύω τον Κριστιάνο, ήμουν μεγάλος θαυμαστής του όταν ήμουν νεότερος. Αλλά άρχισα να συνειδητοποιώ ότι ο Μέσι είναι πολύ καλός.

Όταν είσαι νέος και οπαδός του Κριστιάνο, δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο καλός είναι ο Μέσι, γιατί αγαπάς τον Κριστιάνο. Μεγάλωσα και τώρα αγαπώ και τους δύο", τόνισε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο άσος της Παρί.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ