ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Cadena SER: "Δεν ανανεώνει με την Παρί ο Εμπαπέ, θέλει να υπογράψει στη Ρεάλ"

Ο Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λιόν για το πρωτάθλημα
Ο Εμπαπέ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λιόν για το πρωτάθλημα LAURENT CIPRIANI / ASSOCIATED PRESS

Δημοσίευμα στην Ισπανία αναφέρει ότι ο Κίλιαν Εμπαπέ αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς θέλει να υπογράψει στη Ρεάλ το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ μπορεί να έλαμψε χθες με την Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, για τα προκριματικά του Champions League, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να έχει αποφασίσει ότι θέλει να παίξει στη Ρεάλ, σύμφωνα με το "Cadena SER".

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, όνειρο του Φλορεντίνο Πέρεθ είναι να αποκτήσει και τον Έρλινγκ Χάλαντ και οι δυο τους να συνθέσουν ένα φονικό δίδυμο στην επιθετική γραμμή των "μερένγκες".

Ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός σε δηλώσεις του στο γερμανικό Sky, αμέσως μετά το παιχνίδι με την Μπάγερν, θέλησε (ξανά) να ρίξει τους τόνους αναφορικά με το μέλλον του: "Όπως είχα πει, δεν ξέρω. Δεν θέλω όλοι να μιλάνε για το μέλλον μου και όχι για τη νίκη της ομάδας μας. Θα ήταν άδικο για τους συμπαίκτες μου και για την ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι η σημερινή νίκη".

Υπενθυμίζεται ότι το ισχύον συμβόλαιο του Εμπαπέ στην Παρί εκπνέει το καλοκαίρι του 2022. Αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του οι Παριζιάνοι θα "υποχρεωθούν" να τον παραχωρήσουν αυτό το καλοκαίρι, ειδάλλως κινδυνεύουν να τον χάσουν δίχως οικονομικό αντίτιμο όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.

Photo Credits: © 2021 Laurent Cipriani / Associated Press

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ