ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Εμπαπέ: "Καλό πρώτο βήμα το 4-0 επί της Ολλανδίας αλλά έχουμε και άλλα ματς στον όμιλο"

Εμπαπέ: "Καλό πρώτο βήμα το 4-0 επί της Ολλανδίας αλλά έχουμε και άλλα ματς στον όμιλο"
@2022 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν έκρυψε τη χαρά του για τον θρίαμβο της Γαλλίας επί της Ολλανδίας στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024, τονίζοντας πως οι μπλε ήθελαν να ακολουθήσουν την πορεία που χάραξαν στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Η νέα εποχή της εθνικής Γαλλίας μετά από τη δεύτερη θέση στο Μουντιάλ 2022 άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με την δις παγκόσμια πρωταθλήτρια να είναι κυρίαρχος απέναντι στην Ολλανδία στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Παρίσι και να φτάνει σε ένα επιβλητικό 4-0 για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους μπλε ήταν ο Κιλιάν Εμπαπέ που σκοραρε δις και ανέβηκε στην 5η θέση των σκόρερ όλων των εποχών της χώρας του (38 γκολ), με τον νέο αρχηγό της ομάδας του Ντεσάμπ να εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία τόσο εκείνου όσο και των συμπαικτών του απέναντι στους οράνιε.

"Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα και είχαμε στόχο να μην απογοητεύσουμε τους φιλάθλους μας. Θέλαμε να ακολουθήσουμε τα βήματα που κάναμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με εξαίρεση τον τελικό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι ένα καλό πρώτο βήμα, αλλά έχουμε και άλλα ματς να δώσουμε στον όμιλο", τόνισε ο Εμπαπέ, που θα βρεθεί και στο δρόμο της Εθνικής Ελλάδας στο δρόμο προς τα γήπεδα της Γερμανίας το καλοκαίρι του 2024, με τον σούπερ σταρ της Παρί να προσθέτει στις δηλώσεις του στο TF1:

"Συνέχισα να κάνω τη δουλειά μου, να βοηθώ την ομάδα και να είμαι αποφασιστικός. Είμαι χαρούμενος επίσης για την απόκρουση πέναλτι που έκανε ο Μενιάν στο φινάλε, δεν θέλαμε να δεχτούμε γκολ.

Είναι σημαντικό για τον Μάικ που κράτησε ανέπαφη την εστία αφού ήταν η πρώτη του φορά ως βασικός. Ελπίζω το γεγονός αυτό να του δώσει αυτοπεποίθηση γιατί τον στηρίζουμε όλοι μας".

Σημειώνεται πως η Γαλλία θα προσπαθήσει να κάνει το "2 στα 2" στον 2ο όμιλο αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Ιρλανδία την ερχόμενη Δευτέρα (27/03) σε μία αγωνιστική, που βρίσκει την Ελλάδα να έχει ρεπό.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ