EURO 2020

Εμπαπέ: "'Απέτυχα, θα είναι δύσκολο να κοιμηθώ"

Ο Κίλιαν Εμπαπέ με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας
Ο Κίλιαν Εμπαπέ με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας © 2021 MATTHIAS HANGST / GETTY POOL / AP IMAGES, POOL PHOTO

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ζήτησε συγγνώμη για το χαμένο πέναλτι κόντρα στην Ελβετία, ωστόσο έστειλε μήνυμα για το μέλλον.

Η πορεία της Εθνικής Γαλλίας στο Euro 2020 ολοκληρώθηκε στους "16" αφού οι Ελβετοί την απέκλεισαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Μοιραίος για τους Γάλλους ήταν ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος έχασε το τελευταίο πέναλτι. Ο σούπερ σταρ των Γάλλων ήταν εμφανώς σε κακή ψυχολογική κατάσταση και έσπευσε να απολογεί μέσα από τα social media.

Στο μήνυμα που έγραψε ζήτησε συγγνώμη για το χαμένο πέναλτι κόντρα στην Ελβετία, ωστόσο θέλησε να σημάνει και την αντεπίθεση για το μέλλον.

Το μήνυμα του Κιλιάν Εμπαπέ

"Είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις σελίδα. Η λύπη είναι τεράστια μετά τον αποκλεισμό, δεν καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας. Ζητώ συγγνώμη για το χαμένο πέναλτι. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα, αλλά απέτυχα. Θα είναι δύσκολο να κοιμηθώ, αλλά δυστυχώς αυτά είναι τα ρίσκα στο άθλημα αυτό που αγαπώ τόσο πολύ.

Ξέρω πως εσείς οι φίλαθλοι είστε απογοητευμένοι, αλλά και πάλι σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και που πάντα πιστεύατε σε μας. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να σηκωθούμε ακόμη πιο δυνατοί για τις επόμενες προκλήσεις. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στην Ελβετία"

Θυμηθείτε το χαμένο πέναλτι του Εμπαπέ

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ