ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Εμπαπέ: Η αστρονομική προσφορά της Παρί και το δίλημμα του Γάλλου

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Παρί
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Ντόρτμουντ με την Παρί 2023 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ίλιγγο προκαλεί η νέα προσφορά της Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, στον Κιλιάν Εμπαπέ για συμβόλαιο διάρκειας 10 ετών, με τον Γάλλο σταρ να εξετάζει τις επιλογές του, την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει στο κάδρο.

Αστρονομική πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν προς τον Κιλιάν Εμπαπέ για συμβόλαιο διάρκειας 10 ετών που θα αποφέρουν στον Γάλλο σταρ ποσό άνω του ενός δις, αποκαλύπτει το πρωί της Τρίτης (16/1) το γαλλικό "RMC Sport".

Σύμφωνα με τον συντάκτη του άρθρου, η διοίκηση των Παριζιάνων εκτός από τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Ευρώπη, θέλει να βοηθήσει και τη μητέρα του Εμπαπέ να ιδρύσει τη δική της εταιρεία εκπροσώπησης παικτών, με απώτερο σκοπό να πείσει τον 25χρονο επιθετικό να παραμείνει κάτοικος της "Πόλης του Φωτός".

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Εμπαπέ, το συμβόλαιο του οποίου με την Παρί λήγει στις 30 Ιουνίου του 2024.

Ο πρώτος σκόρερ της Ligue 1 (19 γκολ σε 17 συμμετοχές) αποτελεί διακαή πόθο του προέδρου της Βασίλισσας, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος του προσφέρει ένα συμβόλαιο που ετησίως θα ξεπερνάει τα 30.000.000 ευρώ. Χρήματα που ωστόσο δεν μπορούν να συναγωνιστούν το υπέρογκο ποσό που στρώνει στα πόδια του η Παρί.

Με τη μητέρα και εκπρόσωπο του Εμπαπέ, Φαϊζά Λαμαρί, να δηλώνει πρόσφατα ότι "εάν μπορούσαμε να αποδεχθούμε δέκα δισεκατομμύρια θα το κάναμε", μένει να φανεί ποιον δρόμο θα επιλέξει ο Γάλλος επιθετικός στο επαγγελματικό δίλημμα που του έχει τεθεί.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 LA LIGA ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ