ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ο Εμπαπέ έριξε πόρτα στην Αλ Χιλάλ: Δεν συναντήθηκε καν με τους εκπροσώπους της

PSG's Kylian Mbappe reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Nantes at the Parc des Princes in Paris, Saturday, March 4, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard)
PSG's Kylian Mbappe reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Nantes at the Parc des Princes in Paris, Saturday, March 4, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard) AP

Η λύση της Σαουδικής Αραβίας δεν είναι επιλογή για τον Κιλιάν Εμπαπέ, με την Equipe να αποκαλύπτει πως ο Γάλλος σούπερ σταρ αρνήθηκε να συζητήσει με τους ανθρώπους της Αλ Χιλάλ που ταξίδεψαν στο Παρίσι για να μιλήσουν μαζί του.

Η Αλ Χιλάλ έφτασε να προσφέρει το ιλιγγιώδες ποσό των 300 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο για να πείσει τον Κιλιάν Εμπαπέ να γράψει ιστορία με το να πάει στην Σαουδική Αραβία και να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου, όμως ο 24χρονος σούπερ σταρ έχει αντίθετη άποψη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της το βράδυ της Τετάρτης (26/07) η "Equipe", η Αλ Χιλάλ έστειλε απεσταλμένους στο Παρίσι για να ολοκληρώσουν το deal με την απόκτηση του Μάλκολμ και με την ελπίδα να συναντηθούν με τον Εμπαπέ και να του παρουσιάζουν το πρότζεκτ της ομάδας τους για τη νέα σεζόν, κάτι όμως που δεν θα συμβεί.

Και αυτό γιατί ο Εμπαπέ διαμήνυσε μέσω των εκπροσώπων του πως δεν θα μπει σε συζητήσεις με τους Σαουδάραβες, με το έγκυρο γαλλικό μέσο να ξεκαθαρίζει πως ο αρχηγός των μπλε δεν έχει ως επιλογή στην καριέρα του να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία, από τη στιγμή που στις σκέψεις του βρίσκεται αποκλειστικά η Ρεάλ ως επόμενος σταθμός μετά από την Παρί.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ