ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: Ελεύθερος να υπογράψει όπου θέλει ενόψει καλοκαιριού ο Γάλλος

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονακό
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονακό © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Από την 1η Ιανουαρίου ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει από τώρα για το καλοκαίρι όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Πρωτοχρονιά ήρθε και η αγωνία των φιλάθλων πολλών μεγάλων ομάδων μεγαλώνει αφού πλέον ένα από τα πιο καυτά ονόματα είναι ελεύθερο να υπογράψει σε όποιο σύλλογο επιθυμεί.

Το συμβόλαιο του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και από την 01/01/2022 ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει το δικαίωμα να δώσει τα χέρια με όποια ομάδα θέλει ενόψει του της επόμενης μεταγραφικής περιόδου.

Ήδη, τα σενάρια για το μέλλον του είναι πολλά. Η Παρί δίνει ότι μπορεί για να τον κρατήσει και πολλοί θεωρούν ότι θα συνεχίσει να τον πιέζει να υπογράψει αφού δε θέλει να χάσει έναν από τους αστέρες της.

Την ίδια ώρα η Ρεάλ Μαδρίτης φαντάζει ως ο επικρατέστερος προορισμός σε περίπτωση που αποφασίσει να κουνήσει μαντήλι, αφού ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να φορέσει μια μέρα την εμφάνισή της.

Εκείνος μέχρι στιγμής δηλώνει πιστός στην Παρί Σεν Ζερμέν και ότι το μόνο που τον απασχολεί είναι η κατάκτηση του Champions League μαζί της. Σίγουρα, το προσεχές διάστημα θα διαβάσουμε ακόμα περισσότερα για τον Γάλλο και μένει να δούμε που θα κάτσει η μπίλια.

Δεδομένα ο Κιλιάν Εμπαπέ μαζί με τον Έρλινγκ Χάλαντ θα είναι τα δυο πιο καυτά ονόματα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου εκτός εάν προκύψει κάποια άλλη έκπληξη ανάλογη με εκείνη της μετακόμισης του Μέσι στην Παρί.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ