ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Εμπαπέ: Εκτός αρχικής ενδεκάδας της Γαλλίας για το ματς με την Ελλάδα, σύμφωνα με την "Equipe"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει ένα από τα τρία γκολ που πέτυχε κόντρα στο Γιβραλτάρ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει ένα από τα τρία γκολ που πέτυχε κόντρα στο Γιβραλτάρ 2023 AP PHOTO/DANIEL COLE

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα είναι μεταξύ των βασικών επιλογών του Ντεσάμπ στον αγώνα της Γαλλίας κόντρα στην Εθνική Ελλάδας στην OPAP Arena, με την "Equipe" να αναφέρει πως θα είναι στον πάγκο και τη θέση του στο αρχικό σχήμά θα πάρει ο Κολό Μουανί.

O Κιλιάν Εμπαπέ ήταν βασικός και έμεινε μέχρι το φινάλε στο ιστορικό 14-0 της Γαλλίας απέναντι στο Γιβραλτάρ το περασμένο Σάββατο για τα προκριματικά του Euro 2024, όμως δεν θα γίνει το ίδιο και στην τελευταία επίσημη αγωνιστική υποχρέωση των δευτεραθλητών κόσμου πριν από τα παιχνίδια της στα γήπεδα της Γερμανίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Equipe", ο Ντιντιέ Ντεσάμπ αποφάσισε να κρατήσει στον πάγκο τον 24χρονο σούπερ σταρ της Παρί στο ξεκίνημα του αγώνα και θέση βασικού στους μπλε θα πάρει ο συμπαίκτης του στους πρωταθλητές Γαλλίας, Κολό Μουανί.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ρόλο στην απόφαση του Γάλλου εκλέκτορα έπαιξε το ερχόμενο παιχνίδι της Παρί στην Ligue 1, την ερχόμενη Παρασκευή (24/1) απέναντι στην Μονακό, με τους ανθρώπους των Παριζιάνων να ζητούν από τον Ντεσάμπ να μην φορτώσει με πολλά αγωνιστικά λεπτά τον Εμπαπέ έπειτα από τα 90+ λεπτά που έγραψε στο κοντέρ απέναντι στο Γιβραλτάρ.

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO 2024 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ