ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Εμπαπέ: "Είναι ντροπή που άργησε η συνεργασία με Μέσι και Νεϊμάρ"

Οι Εμπαπέ, Μέσι και Νεϊμάρ στο παιχνίδι της Παρί με τη Μάντσεστερ Σίτι για τους ομίλους του Champions League.
Οι Εμπαπέ, Μέσι και Νεϊμάρ στο παιχνίδι της Παρί με τη Μάντσεστερ Σίτι © 2021 MICHEL EULER/AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά την ευρεία νίκη της Παρί επί της Κλερμόν δήλωσε πως είναι ντροπή η καθυστέρηση της "σύνδεσής" του με Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ.

Η Παρί διέλυσε την Κλερμόν εκτός έδρας με τους Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ να σημειώνουν χατ τρικ και τον Λιονέλ Μέσι να βγάζει τρεις ασίστ. Μετά το τέλος του αγώνα ο 23χρονος Γάλλος ρωτήθηκε για την αργοπορία της "σύνδεσής" του με τον Αργεντινό και τον Βραζιλιάνο σούπερσταρ.

"Είναι ντροπή που συνέβη τώρα, αλλά υπάρχουν παράγοντες και καταστάσεις που καθυστέρησαν αυτή τη διαδικασία. Αλλά νιώθουμε ότι είμαστε τρεις ποιοτικοί παίκτες και προσπαθούμε να βοηθήσουμε την ομάδα όσο είναι δυνατόν, όπως συνέβη και σήμερα" ανέφερε ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για το αν η παρουσία του Μέσι και του Νεϊμάρ στην Παρί μπορούν να επηρεάσουν την απόφαση για το μέλλον του: "Έχω ήδη απαντήσει σε ερώτηση για το αν ο Νεϊμάρ και ο Μέσι μπορούν να επηρεάσουν την απόφασή μου. Είναι εδώ από τον Ιούλιο. Τους έχω ήδη μιλήσει".

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να παρακολουθεί από κοντά την περίπτωση του Εμπαπέ. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες τα γαλλικά ΜΜΕ ανέφεραν πως οι Παριζιάνοι προσφέρουν μυθικό συμβόλαιο στον 23χρονο με μπόνους υπογραφής που φτάνει τα 150 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ