ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Εμμανουηλίδης: Πέταξε για Δανία, ώστε να υπογράψει στη Βέιλε

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης πανηγυρίζει το γκολ του στο Παναθηναϊκός - ΑΕΛ /10-1-2021
Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης πανηγυρίζει το γκολ του στο Παναθηναϊκός - ΑΕΛ /10-1-2021 EUROKINISSI SPORTS

Στην τελική ευθεία έχει μπει η παραχώρηση του Δημήτρη Εμμανουηλίδη από τον Παναθηναϊκό στη Βέιλε, με τον ποδοσφαιριστή να ταξιδεύει για Δανία, προκειμένου να υπογράψει με τη νέα του ομάδα.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ετοιμάζεται να ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ταξίδεψε για την Δανία, προκειμένου να υπογράψει στη Βέιλε και ενημέρωσε σχετικά με το ταξίδι του μέσω Instastory.

Όπως έχει ενημερώσει το SPORT24, οι δυο ομάδες έχουν έρθει σε συμφωνία και απομένει πλεον να περάσει από ιατρικά ο 20χρονος μεσοεπιθετικός και εν συνεχεία να ανακοινωθεί.

Οι άνθρωποι της ομάδας από τη Δανία έδειξαν πόσο ήθελαν να κάνουν δικό τους τον Εμμανουηλίδη, καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα τα βρήκαν με τον Παναθηναϊκό για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή, δίνοντας στους "πράσινους" ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ αλλά και ποσοστό μεταπώλησης 20-25%.

Το πρωτάθλημα της Δανίας έχει ήδη ξεκινήσει και η Βέιλε έχει δώσει ήδη ένα παιχνίδι, ενώ το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί η δεύτερη αγωνιστική.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Εμμανουηλίδη μέσω από το αεροπλάνο
Η ανάρτηση του Δημήτρη Εμμανουηλίδη μέσω από το αεροπλάνο INSTAGRAM.COM/D_EMMANOUILIDIS17
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ