ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Εμμανουηλίδης: "Να βοηθήσω τη Φορτούνα και να εξελιχθώ ως παίκτης"

Εμμανουηλίδης: "Να βοηθήσω τη Φορτούνα και να εξελιχθώ ως παίκτης"

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Φορτούνα Σιτάρντ ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης δήλωσε χαρούμενος και έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Παίκτης της Φορτούνα Σιτάρντ είναι και επίσημα εδώ και λίγη ώρα ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Ο 20χρονος διεθνής εξτρέμ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ολλανδικής ομάδας και δήλωσε χαρούμενος και έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να πετύχει τους στόχους του. Παράλληλα τόνισε πως θέλει να εξελιχθεί και ο ίδιος ως παίκτες της "Eredivisie".

Αρχικά είπε: "Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου κι ανυπομονώ να συναντήσω τους νέους συμπαίκτες μου. Η Φορτούνα Σιτάρντ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα ήθελα να συμβάλω κι εγώ από την πλευρά μου στα καλά αποτελέσματα. Ελπίζω να εξελιχθώ ως παίκτης στην Eredivisie".

Ενώ σε ερώτηση που του έγινε για τον διαφορετικό καιρό σε σχέση με την Ελλάδα απάντησε: "Νομίζω ότι ο ολλανδικός καιρός είναι όμορφος, αυτός είναι ο ιδανικός για ποδόσφαιρο".

Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής της Φορτούνα Σόερντ Αρς στάθηκε στο γεγονός πως ο Εμμανουηλίδης ήταν στο στόχαστρο της ομάδας του για έναν ολόκληρο χρόνο αλλά και στο γεγονός πως μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης:

"Την τελευταία στιγμή των μεταγραφών, κερδίσαμε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία. Παρακολουθούμε τον Δημήτρη από το καλοκαίρι του 2020, αλλά η ομάδα του δεν ήθελε να τον αφήσει να φύγει μέχρι τώρα. Τώρα είχαμε την ευκαιρία. Με τον Δημήτρη φέρνουμε έναν παίκτη πολύ γρήγορο και κινητικό, ο οποίος μπορεί να παίξει στην σε πολλές θέσεις στην επίθεση".

PHOTO CREDITS: SPORT24

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ