LA LIGA

Έλτσε - Μπαρτσελόνα 1-2: Οι αλλαγές του Τσάβι έκαναν την ανατροπή στο τέλος

Ο Φεράν Τόρες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Έλτσε για τη La Liga 2021-2022 στο "Μανουέλ Μαρτίνεθ Βαλέρο", Έλτσε | Κυριακή 6 Μαρτίου 2022
Ο Φεράν Τόρες της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Έλτσε για τη La Liga 2021-2022 στο "Μανουέλ Μαρτίνεθ Βαλέρο", Έλτσε | Κυριακή 6 Μαρτίου 2022 © 2022 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε απέναντι στην Έλτσε, αλλά κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη που τη φέρνει πάνω απ' την Μπέτις στην 3η θέση, περιμένοντας το ντέρμπι των "βερδιμπλάνκος" με την Ατλέτικο.

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε να χάνει απ' την Έλτσε, όμως η φόρα που έχει το τελευταίο διάστημα της έδωσε τη νίκη 2-1 για την 27η αγωνιστική της La Liga και την έφερε στην 3η θέση, περιμένοντας το παιχνίδι της Μπέτις με την Ατλέτικο.

Η ανατροπή έγινε στο τελευταίο ημίωρο και ένα πέναλτι που κέρδισαν οι "μπλαουγκράνα" στο 84' για χέρι, ύστερα από εξέταση της φάσης απ' τον VAR. Ο Μέμφις Ντεπάι ευστόχησε και δικαίωσε τον Τσάβι που τον έριξε στο παιχνίδι στη θέση του κακού Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Το 1-1 στο 60' προήλθε από μια άλλη αλλαγή, τον Φεράν Τόρες που πέρασε στον αγώνα στη θέση του Γκάβι στην ανάπαυλα.

Οι "μπλαουγκράνα" δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες πάντως, όμως βρήκαν απέναντί τους έναν φορμαρισμένο Έντγκαρ Μπαντία, ο οποίος αποσόβησε τους περισσότερους κινδύνους. Μάλιστα, το γκολ του Φιδέλ στο 44' έδωσε χαρά στους γηπεδούχους, που τελικά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ