ΠΑΟΚ

Τζόλης: Νέα δημοσιεύματα στο Βέλγιο για ενδιαφέρον της Μπριζ

Ο Χρήστος Τζόλης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Χρήστος Τζόλης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης, πρωταγωνιστεί σε βελγικά δημοσιεύματα, καθώς το ενδιαφέρον της Μπριζ για την απόκτηση του, παραμένει ζωντανό.

Μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα το όνομα του Χρήστου Τζόλης επανήλθε σε δημοσιεύματα που αφορούν στην Μπριζ. Σύμφωνα με όσα γράφονται στο Βέλγιο το γεγονός ότι ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν είναι και τόσο παραγωγικός στα τελευταία παιχνίδια μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για την Μπριζ ώστε να μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του Δικεφάλου. Ωστόσο κάτι τέτοιο δύσκολα μπορεί να συμβεί.

Αντίστροφα οι Βέλγοι θεωρούν ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει με μεταγραφή το Μάικλ Κρμέντσικ. Και σε αυτή την περίπτωση ωστόσο δεν υπολογίζουν την, ήδη εκφρασμένη δημόσια δήλωση του Τσέχου επιθετικού ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.

«Ο Τζόλης είναι άσφαιρος το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά η Κλαμπ Μπριζ παρακολουθεί την εξέλιξη του. Το γεγονός πως δεν παίζει τόσο πολύ ίσως είναι καλά νέα για την Κλαμπ Μπριζ, γιατί ίσως δει την τιμή του, αλλά και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων να πέφτουν και ίσως μπορέσει να τον πείσει να κάνει το επόμενο βήμα σε αυτή. Από την άλλη υπάρχει και το θέμα του Κρμέντσικ. Ωστόσο η πιθανότητες να τον αγοράσει ο ΠΑΟΚ μειώνονται» αναφέρει το σχετικό δημοσιεύμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ