ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Ελλάδα - Σουηδία: Ο Ρεχάγκελ βράβευσε τον Τοροσίδη, ενός λεπτού σιγή για Θεοδωράκη

Ο Ότο Ρεχάγκελ και ο Βασίλης Τοροσίδης κατά τη βράβευσή τους από την ΕΠΟ πριν από την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σουηδία για τον 2ο προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο | Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ότο Ρεχάγκελ και ο Βασίλης Τοροσίδης κατά τη βράβευσή τους από την ΕΠΟ πριν από την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Σουηδία για τον 2ο προκριματικό όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο | Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 INTIME

Ο Ότο Ρεχάγκελ βράβευσε τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας, Βασίλη Τοροσίδη, για την προσφορά του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, πριν από την αναμέτρηση με τη Σουηδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο Βασίλης Τοροσίδης ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με τη Σουηδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Μάλιστα, τον πρώην αρχηγό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος βράβευσε ο Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας αυτές τις μέρες για την κυκλοφορία της ταινίας για τη ζωή του "Βασιλιάς Ότο".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο θρυλικός Γερμανός προπονητής βράβευσε τον άλλοτε παίκτη του και του έδωσε μία τιμητική πλακέτα και μία φανέλα με τον αριθμό 101 στην πλάτη, όσες και οι συμμετοχές του παλαίμαχου αμυντικού με την Εθνική ομάδα.

Λίγο αργότερα σημειώθηκε ακόμα μία συγκινητική στιγμή, αφού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος έφυγε προ ημερών από τη ζωή και την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η κηδεία του. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, πάντως, ακούγονταν από τα μεγάφωνα οι νότες από τον περίφημο "Ζορμπά" του.

TAGS ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ