ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ελλάδα - Ουκρανία 0-4: Παραδόθηκε στην ανωτερότητα των φιλοξενούμενων

Φάση από την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ουκρανία στο Απόστολος Νικολαϊδης για την 7η αγωνιστική των προκριματικών
Φάση από την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ουκρανία EUROKINISSI

Η Ελλάδα γνώρισε την ήττα με 4-0 από την ανώτερη Ουκρανία στο "Απόστολος Νικολαϊδης" σε ματς για την 7η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του EURO 2022.

Η μεγάλη διαφορά αγωνιστικής ετοιμότητας ήταν το στοιχείο που έκρινε το παιχνίδι της Εθνικής Γυναικών με την Ουκρανία στο «Απ. Νικολαΐδης», όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 4-0 για την προκριματική φάση του EURO 2022.

Το έτσι κι αλλιώς δύσκολο αγωνιστικό έργο της Εθνικής, έγινε δυσχερέστερο από νωρίς εξαιτίας τού γκολ της Παντσούλαγια στο 5’, ενώ πριν από τη συμπλήρωση του ημιώρου (29’) η Κράβετς έκανε το 2-0.

Στο 2ο ημίχρονο οι Ουκρανές σημείωσαν ισάριθμα τέρματα με την Κράβετς στο 55’ και την Κουνίνα στο 83’, οπότε και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

ΕΛΛΑΔΑ: Παπακωνσταντίνου, Μήτκου, Ζέρβα (64’ Πίτσιου), Στράντζαλη, Κακαμπούκη (63’ Μωραϊτίδου), Σιδηρά (75΄Νεφρού), Μάρκου (33’ Πούλιου), Σπυριδωνίδου, Γκάτσου, Χαμαλίδου (75’ Σαρρή), Πατερνά.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Σάνινα, Πέτρικ (74’ Ποντόλσκα), Φιλένκο (80’ Χρίστιουκ), Καλίνινα (46’ Μαλάκοβα), Κόζλοβα (80’ Α. Βαρόνινα), Κούνινα, Παντσούλαγια, Σμάτκο, Αντρούστσακ (60’ Βαρόνινα), Κιμίς, Κράβετς.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ