EURO

Ελλάδα - Ολλανδία: Η βροχή μπουκαλιών που δέχτηκαν οι παίκτες των οράνιε μετά το γκολ νίκης του Φαν Ντάικ

Ελλάδα - Ολλανδία: Η βροχή μπουκαλιών που δέχτηκαν οι παίκτες των οράνιε μετά το γκολ νίκης του Φαν Ντάικ
INTIME SPORTS

Ο έντονος πανηγυρισμός του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ μετά από το γκολ του στις καθυστερήσεις του Ελλάδα - Ολλανδία έφερε ακραίες αντιδράσεις από πλευράς Ελλήνων οπαδών, που εκδηλώθηκαν με εκτόξευση μπουκαλιών προς το μέρος των παικτών των οράνιε.

Η Εθνική Ελλάδας μπόρεσε, χάρη στις τέσσερις συνολικά νίκες της απέναντι σε Ιρλανδία και Γιβραλτάρ, να δώσει χαρακτήρα τελικού στον αγώνα της με την Ολλανδία στην OPAP Arena για την 8η αγωνιστική του 2ου προκριματικού ομίλου του Euro 2024, όμως δεν μπόρεσε να δώσει σάρκα και οστά στο όνειρο της νίκης που θα την έφερνε πολύ κοντά στην αυτόματη πρόκριση.

Και αυτό γιατί οι οράνιε ήταν ανώτεροι και δεν άφησαν το ματς να τους ξεφύγει, με την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν να βρίσκει το χρυσό γκολ που έψαχνε, έστω και στις καθυστερήσεις, και να κλειδώνει ουσιαστικά την απευθείας πρόκριση στα τελικά με δύο αγωνιστικές να απομένουν.

Το γκολ αυτό είχε την υπογραφή του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ από την άσπρη βούλα, με τον στόπερ της Λίβερπουλ να νικάει τον Βλαχοδήμο και να πανηγυρίζει έντονα το γκολ του βγάζοντας τη γλώσσα του προς το ελληνικό κοινό, για να ακολουθήσει όμως... βροχή προς το μέρος που είχαν σπεύσει οι οράνιε να πανηγυρίσουν.

Αυτή την προκάλεσαν οι Έλληνες οπαδοί, με αρκετούς να εκτοξεύουν μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο προς το κόρνερ που είχαν μαζευτεί οι παίκτες του Κούμαν, θέλοντας μεταξύ άλλων να διοχετεύσουν κάπως το θυμό τους για την ήττα της γαλανόλευκης.

TAGS EURO ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ