NATIONS LEAGUE

Μολδαβία - Ελλάδα: Ο τελικός πριν τον τελικό

Μολδαβία - Ελλάδα: Ο τελικός πριν τον τελικό

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου φιλοξενείται από την Μολδαβία (15/11, 21.45) και η νίκη είναι μονόδρομος για την υπόθεση πρωτιά στον όμιλο του Nations League.

Έναν τελικό πριν τον τελικό της Τετάρτης με τη Σλοβενία έχει το βράδυ της Κυριακής (15/11, 21.45) η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου η οποία δοκιμάζεται στη Μολδαβία.

Η γαλανόλευκη θέλει μόνο νίκη ώστε να κρατά την τύχη στα χέρια της στον όμιλο της League C στο Nations League. Εάν οι διεθνείς καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο απέναντι στην Μολδαβία τότε με νίκη κόντρα στη Σλοβενία την Τετάρτη θα πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλο ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν οι Σλοβένοι.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Ολλανδού κόουτς όλα δείχνουν ότι θα επιλέξει το 4-3-3. Ο Βλαχοδήμος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στα γκολπόστ, με τον Μπάρκα να διεκδικεί θέση και στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά θα είναι οι Τσιμίκας, Τζαβέλλας, Χατζηδιάκος και Μαυρίας. Στον άξονα θα είναι οι Ζέκα, Φορτούνης και Μπακασέτας (ο Κουρμπέλης είναι τιμωρημένος) και μεσοεπιθετική τριάδα οι Λημνιός, Τζόλης και Γιακουμάκης. Ο φορ της Φένλο έχει μομέντουμ, σκόραρε στο φιλικό (όπως και ο Τζόλης) και λογικά θα θελήσει να το εκμεταλλευτεί ο Φαν Σιπ.

Βέβαια, υπάρχει και το σενάριο να ξεκινήσει στον άξονα και ο Μπουχαλάκης στο πλάι των Ζέκα και Μπακασέτα και να μείνει στον πάγκο ο Φορτούνης, με τον Τρικαλινό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να μπαίνει στο ματς κατά τη διάρκεια του αγώνα, ανάλογα και με την εξέλιξή του. Ο Φαν Σιπ έχει στο μυαλό του να κάνει διαχείριση του υλικού του, βλέποντας ότι έχει και άλλο παιχνίδι τρία 24ωρα αργότερα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 15/11

21:45 Μολδαβία - Ελλάδα (COSMOTE SPORT 1 HD, OPEN TV)

21:45 Σλοβενία - Κόσοβο (COSMOTE SPORT 4 HD)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Σλοβενία 10

2. Ελλάδα 8

3. Κόσοβο 2

4. Μολδαβία 1

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τετάρτη 18/11

21:45 Ελλάδα - Σλοβενία (COSMOTE SPORT 1 HD, OPEN TV)

21:45 Κόσοβο - Μολδαβία


TAGS NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ